med i kändistv.... hahha

När jag jobbade på ''kändis event'' så var finest TV där och intervjua lite c kändisar,
dåå syns jag med några ggr... även maria.. sen några andra på jobbet
Lite kuuul ju heheheh

bilder från igår

Fett tuff
Den ska jag ha sen..
Zach Ness som designat motorcykeln ovan.
Den vill jag oxå ha fast hel svart
den här ska jag ha när jag är pensionär
haha min äckliga drink och Koffes extremt stora öl
Jennie o rosen blev fett glada när jag kom
Sen dog min kamera... hehhe
Bilder från jennies kamera

Bettan hära...

As nice på mässan igår då, förutom att jag tappa bort alla och gick runt själv.. hehe.
Drog vidare till belgobaren efter och käka middag.. snacka om att vi alla rulla därifrån sen.
Dom drog vidare till nån krog och jag åkte till årsta och mötte mina änglar (hatobjekt) sedan drog vi till stoffe och festa lite smått. haha jaa.. jag var ju sjukt trött så jag somna haha, kom hem vid halv 3 och gick direkt till sängen.
Har snackat allvar med Bebo så nu är vi sams dåå. Har rensat alla bilder från datan och kameran så nu är allt i sin ordning. 
Ikväll ska jag på ännu en middag sen ska jag hem o kolla solsidan WOHOHO.
PUSSHEJ

aa

det sista man vill se är sin familj och vänner må dåligt. det är inte så jävla dåligt som man tror det är ibland, jag har en tendens att alltid förvärra situationen än vad den egentligen är och jag går och grubblar över det väldigt länge till sist fattar jag att jag bara har förvärrat hela situationen, det är inte så stort som jag har sagt till mej själv hela tiden. en tid för några år sen trodde jag att jag helt seriöst hade psykiska problem jag sket i allting, sket i andras känslor, sket i om en person satt o grät för mej för att jag hade betett mej som en skit. jag var där fysiskt men inte psykiskt, jag var helt död jag kunde inte ens tänka. jag fick reda på en stor sak för ett tag sen men inte fan deppade ja ihop för det, jag fick ångest inget mer. jag har lärt mej att man inte kan sitta och deppa hela tiden, det är det värsta man kan göra. man är ungdom, man har hela livet framför sig när man är 70-80 kan man börja tänka på att livet är snart slut. men fan det här är den bästa tiden i sitt liv, man blir aldrig ungdom igen ska man sitta och deppa bort skiten då istället för att ta tag i det man deppar över så att allt blir bra istället? jag berättar inte mina 'problem' för någon jag har alltid gått igenom det själv och jag kan stolt säga att jag är jävligt stark idag. jag vill inte bli inblandad i andras heller men däremot vill jag hjälpa. tycker att man ska ta tag i sitt eget istället och inte låta ångesten vinna över än, vänd på det hela och tänk att det blir alltid bra till slut, för det blir det ALLTID.
gårdagen spenderades med en gråtandes person, personligt så skriver inte ut det här. men verkar som om alla håller på deppa ihop nu.

& rosen om du läser det här. du kanske har det jobbigt nu och tycker att allt är kasst. men ALLTING är inte det och du måste lära dig nångång att du är fin som du är!

nu ska jag gå o käka chips hejdå.


sholelooo

Nu bär det av till älvsjö mässan och kolla alla snygga gubbar som heter bert!
fett kult det ska bli.
Det är nått fel på mig, har börjat sminka mig varje dag.... säkert bara för FACEWRAP i min skola...
tänk om man träffar på han liksom. HEJDÅ

----------------------

jävligt trött o irriterad så godnatt bloggjävel

haha så gör en äkta bonde

En polare från nossebro... haha ja så gör väl bönderna därifrån!
Fan saknar nossebro... vill dit snart igen ju!
(om ni inte ser vare står så får ni zooma)
TACK O HEJ

fix och trix

Ska börja fixa mig för jobbet snart... orkar verkligen inte
men men inget val.
lite söta bilder på en ginger och en afro hund

en liten text

Alla har sina dåligt äckliga dagar här i livet! man kan känna att allt är piss.. Men mina lärare sa till mig och min klass här om dagen att ''alla kommer stöta på svårigheter och hamna på botten, men det gäller att vara så stark och dra upp sig själv'' JAG tror att alla människor kan dra upp sig själva bara man vill, alla är starka på sitt sett. Det finns två människor jag VERKLIGEN VERKLIGEN ''ogillar'' men jag vet ändå att en av dom har nått fint i sig han har bara svårt att visa det, den andra har säkert oxå det men långt inne isf. Jag är faktiskt trött på allt dömande.. Visst jag dömer själv men jag försöker se det goda i människan ändå. Men något jag inte gör är att döma efter utseende. Det gjorde jag förut, men har ändrat min syn på det. Det har liksom visat sig att det jag trott inte stämde över huvudtaget.
Måste bara komma till att jag är fett glad över mitt liv just i sekunden. I morgon kanske jag inte känner samma sak. men just nu tycker jag allt är bra. Men som sagt det går ju oftast upp och ner i våran ålder. Men varje fredag då är allt extremt extra bra... Medans på söndagen så suger allt, på morgonen oxå, Då suger allt. Så kan det ju vara. På kvällarna när jag går och lägger mig då tänker jag på dagen som varit, allt som va bra, allt som va dåligt och vad jag saknar.. Någon jag saknar så jävla mycket är Awika. Shit det är helt sjukt, världens skönaste muslim! Saknar även i bland en viss person. Men vet inte varför? Han är ju helt underbar i sig... Men ändå inte. Stör mig på minsta lilla han säger. hahaha, ja men så är det. Saknar väldigt ofta sommartiderna, det är nått man saknar som mest! Men känner verkligen att sommaren 2011 inte kommer bli en höjdare för min del med tanke på att jag ska jobba HELA jävla sommaren. Men jag lever ändå, ser det positiva i det hela, att jag får mina pengar och startar en BORDELL.... och tjänar ännu mera.. Nej men när jag får mina pengar dåå reser vi till Malaga och har jävligt kul vi tjejer! Ser faktisk mest framemot att resa med jennie.. haha vet inte varför... Men hon är så störd så det lär bli helt galet.. Även kul att de andra ska med.. Kommer bli härligt och komma bort från Sverige och ha galet kul. Komma bort från alla ett tag! woho va sköööönt. Längtar till allt som ska hända hädanefter, även om det inte är några stora planer så längtar jag alltid till morgondagen... Vill veta hur den ser ut....



Gammal bild på mig o jennie,
Jennie har rockenroll frilla (eller vad vare du kalla det)

jeh

kom hem för ett tag sen. har gjort lite lunch... vet inte vad det är för något. men smaka helt ok...
SKA ååååka och jobba snart dååå.. :D:D:D:D as niiice!
I morgon blire mc mässan, sen är det lite halvt spikat att det blir party.
Idag i skolan betedde sig jennie som om hon var full.. var något fel ! menmen

YEEEEEEEI

äntligen tog jag orken att färga min fina utväxt och mitt oranga hår! SWEEET.
I morgon äre fredag, då äre skola sen jobb som gäller. På lördag ska jag på mc mässan och kolla alla mc gubbar. Sen blire middag på nån mysig restaurang, sen kanske party! ha det bra. puss&kram
SÄXIGT

bäggg

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ
har itne orkat skriva nånting för har slutat knäcka fingrarna så har typ fett ont i dom fortfarande. jaja hursom, har itne hänt nått speciellt ruttnat bort helt enkelt. längtar till helgen som fan!!!!!!!!!!!!! o nyss fick ja sms från ett random om mina humörsvängningar hahahahahahahahah ja har inte tänk på det innan men ja har faktiskt enorma humörsvägningar (?) kan sitta o skrika i ena sekunden o vara på humör sen 5 minuter efter vara skitsur o hålla käften & itne vilja att folk pratar med mej HAHAHAHAHAHHA fan va kul.. nu e jag på humör iaf :D:D:D:D annars skulle ja ej skriva de här underbara inlägget hähä..
fuckoff


hahah bild från inte fan vet jag.


njut

Bilder på en fett fin tjej!

fisk
tumme
helt grååå
sneöga
så ser jag ut när jag inte fattar något
tyyycker inte om roosa
men dom funkar ändåååå
Modellbild!

seeeg

Fett seg dag... vill bara gå och lägga mig... blööö
I morgon ska vi åka skridskor med klassen... fett kuult
Fett snygga hörlurar... heheh

oooooohh

♥♥
♥♥
♥♥

nu måste ni läsa

Kom hem ganska nydligen.. fika med druvan i stan. mysmys.
fick vänta på henne i en halv timme i tc och det var nån som släppte en pruttbomb eller vad det heter. Misslyckad självmordsbombare igen. typ hade tagit fel bomb.. Jag är fett nojig att va i stan efter bomben. Shit tänk om man dör. kanske inte lever eller få uppleva morgon dagen. heeemsk man vet aldrig när det tar slut. 
väldigt intressant och viktigt att ni läser detta!
nu ska jag städa mitt finfina rum och duscha sen sova.

Under min konfirmation när jag döptes i havet. Fan vill ha sommar nu!

SHOOOLOOOS

Sitter här och ruttnar i skolan med min fina klass. Blev precis klar med min uppstats sak om negativa saker kring facebook. INTRESSANT VA. haha.. Jag och jennie har iaf gjort så typ alla datorer i skolan fått virus nu! fett busiga vi är. Slutar typ om en kvart då åker jag mot stan och möter upp Druvan och snackar seriöst med henne. HÖHÖ
snart äre FREDAG WOHO. längtar till helgen liksom hehehhehe. Men ska skita nu, ha det kult

kolla va fin datan blev efter viruset... HÖHÖHÖH

heeej alla hundramiljoner människor

Nuu sitter jag och käkar frulle och spyr på vädret!
Efter skolan ska jag till stan och träffa Druvan och ha lite kult.
Tack och hej för mig! pusssiliiiipuss

hej fina bloggen

hej!!!!!!! idag har jag itne gjort nått speciellt fromutom vart i skolan hehe!! men det är ju inte så speciellt :P:P ääää aaa snart ska jag sätta på mej strumpor sen ska jag ner o kolla på tv hela kvällen.. skulle fixat naglarna idag men det blev inte av FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!



gammal bild..

Amen tjena sickan

Kom typ hem för 30 minuter sedan. HAR VARIT I SKOLAN och sen var jag i nacka fooooorum med min far o mariiiia.
Köpte en skinnjacka och en pälsjacka! YEEEEEEEEEEEI vad kult. Ska nu bege mig mot ica och kolla lite på fula människor. tack o hej för mig nu har jag inget o säga dej förutom att jag vill KILL YOU

bläääääääääää

Typ I WILL KILL YOU
Shiiit liksom jag bara sitter hära helt rutten,
Idag är jag verkligen rutten, MEN jag pallar fan inte bry mig.
Ska ändå bara till min äckliga skola och umgås med sussie.
Mitt öga är helt svullet oxå för jag somna med smink!
ÖHHHHHHHHHHh
IAM A KALSONG HUVUD IDAG

!

det handlar om att GE & ta, inte bara ta hela tiden.

helgen

jaa som sagt i fredas va vi ju på bio o chilla galet sen igår drog vi hem till rosen fast hon kom aldrig hem så vi satt med sigge o hade kul med han hahah.. så jävla skönt o bara ta det lugnt den här helgen, när man går i skolan så har vi ju ingen sovmorgon så d har vart fett skönt o sova ut o inte festa o kasoa.. känner att ja inte har nått behov av det nu, vill abra tare lugnan o snart kanske det blir en kryssning så då kan man kasoa galet :D:D:D:D haha så jävla kul d skulle bli fan hoppas de blir aaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvv!!!!!!! måste göra en klassiker man gör varenda gång man åker kryssning : kasta över nån överbord HAHAHAHAHAHAH..


 
jag emilia emma & 2 ....randoms HHAHA bild från rosenfest :D


helå

A har ju jobbat idag... alltid liks kult.
Igår var ja o jennie på vinmingel hihi.
Har precis duschat rakat bort brösthåret och skägget,
så du känner jag mig som en KVINNA.
Ska nu ut och äta på lestulang.
Ha en trevlööög kväll,
så hörs vi sen kanske
Stel som en råtta är man idag. PÖSS



åla

precis etit, ska bara fixa mej och så sen ska jag möta upp anko.. vi hörs!!!!

Ska nu spendera lite tid med min bror

Morgonfrilla, magtröja, mjukisdressbyxor.... fin lördag!
Bedorande fin man är idag! puuuuussssiiisar

GODMÖRGON

Igååår var vi på bio... OMG vad mys det var, förutom att filmen var äcklig så höll på att spy. Kom hem jävligt tidigt typ halv 12, somna tidigt oxå. Det är fan skönt med lite lugnare helger, inte hålla på att kröka och sånt. Idag ska jag bara chilla hemma med min apa Arthur, och i morgon blire jobb HEHEHE vad kult ! har iaf lite sovmorgon så börjar halv 8 ist för halv 7 :D :D :D :D haaaaaapppy faaace!
Här har ni en bild från igår.... på våran lilla dubbeldejt HAHA. 
HAVE A NICE DAY
/// eeeeeeeeeeemlo

HEJHEJHEJHEJHEJHEJHEJ

Har rensat hela mitt rum sen jennie drooog! Typ slängt allt mitt smink :( Jaja liksom så äre. Hittade två gamla minneskort (från fjortis tiden) höhö ska kolla igenom dom sen. Ska ju på dejtingkväll sen då! otroligt myspys.
Sminkat klart mig och nu äre bara håret som ska plattas!
Ni får lite bilder och kolla på så länge!
SOM SAGT JAG SKA PLATTA MITT AFRO !!! HIHIHII

ahhahaha

jaa dööör sitter o asgarvar åt videon fortfarande HAHAHAHAHAH men skolan har vart blöööööööö men själklart är man en glidare så ja & emilia kommer o går när fan vi vill HAHAHA.. jaa sen drog ja hem till emili ett tag sen drog ja hem o duschade occh rakade benen så nu känner ja mej som en NY MÄNNISKA!!!!!! fyfan... jaaa o nu har jag dränkt mej i bodybutter o nu ska ja ba sminka mej lite sen fixa håret sen blir det av till stan o kolla på bio.. 4 andra ska med åxå (dejt) hihihihi.. nej men HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅ


HEJSNOPP

BIOOOOOOOOOOOOOOOOOO

nejmen hej!!

kom precis hem från träning.. väntar på att duschen ska bli ledig sen så ska jag läsa igenom nått skit som är till imorgon sen ska jag kolla jersey shore:D sen e det väl bara nattinuffsan för min del?!?!?! imorgon vet ja ej vad som händer, har försökt kolla på ålandsbåtar men fattar fan ingenting.. o jaaa mina inlägg kommer avra sjukt tråkiga framöver utan bilder men kommer få data snart då kommer de massor me bilder :D SÅ FUCK OFF SÅ LÄNGE DÅ


Hej

Har gjort jävligt mkt idag alltså!
Skolan, handen, ica maxi, sängen, tjaffst, donken, läkare, buss, vandra i skogen, skitit, kissat, duschat, lekt med barbie, data, tv, sovit, pratat med mamma, dansat, skrikit, pruttat.... a inte så mkt då!
Men får lite damp på en ''bög'' för tillfället..
Orkar inte mer tjaffs nu.. MENMEN sånt är livet!
Han har ingen hjärna men det har iaf jag
HUGGA DEJ
//EMOFOGRLGSJLJTGOPEGORHT

OHHHHHHHH yeeeeee

Värsta livet... omg liksom...
Jag säger bara: WHAT!!!!?? fuck you


//EMLOOAOODK

trött som fan

haft ont i huvet hela dan o allmänt seg. är så jävla trött på skolan o vårt nya schema är fan stört, jävligt onödigt o spendera sin tid på en rutten skola egentligen, speciellt när man blir anklagad för massa saker... ahhahhahaha nej men fan asssssssssssååååååååååå. ska sova nu fan godnatt!!!!!!!

jaha tja på er då

nu ska vi börja blogga igen lite smått dåå..
Hade en otrolig underbar dag i skolan med men underbara klass!!
Shiiit fan vad jag gillar min klass, besta ever!
knarkar lite musik nu, sen liksom gör jag ingetting.
snart ska jag lägga mig i sängen och somna in sen vakna i morgon,
då blire skola sen ska jag göra lite hemligheter, fett nervös.. vet inte varför.
LIKSOM JAG ÄR FEEEEEEEEEG
Ni får njuta av en bild från skolan och en bild på söta mig
puss på er

Nu är vi tillbaka!

öä.-

jaha,

Vi startade bloggen och var då 4 stycken, nu är det bara jag och juli kvar.
Känns meningslöst med bloggen nu. det var meningen att ''gi'' skulle ha en blogg tillsammans.men jaja det var då, tjarååå bloggen

Comhem suck my dick!

Ååå hatar comhem fan bara problem. Först fick vi skit mkt kanaler sen stängde dom av alla förutom dom vi hade innan för vi inte hade 'registrerat oss' sen fick vi bara typ 10extra kanaler och dom suger typ bbc och sånt skit! Och dom kanalerna funkar ju bara där nere. OCH NU HAR DOM JÄVLARNA STÄNGT AV MTV PÅ MIN TV JÄVLA IDIOTER! Det sjuka är att vi tog xxl och får såhär dåligt!!?! Funderar på att ringa dom imorgon om jag är på dåligt humör

hhaha bye bloggis :D

haaaaaaaahaaaaaaaaaa blir så jävla trött på vissa personer asså.. så ja tackar för mej nu kära bloggen, kommer starta en dampblogg sen är ja dampar lite fast d blir senare :D trodde d skulle bli lugnt att man drog iväg ett tag men som alltid ska d vara nått suuuuuuuuuck. TJAAAAARÅÅÅÅÅÅÅÅÅ :D


Ajaaa, gonatt

duscha sen söva, aaa blir nog lätt när man har en hund som morrar åt allt. Hon tror hon är tuff men hon är ett litet affro som inte kan försvara sig eller nån annan .

omg en snopp med ben


såhär arg e jag...

va nyss hemma och käka middag åkte taxi fram och tillbaka,
neråå men papi va skit snäll och skjutsa mej för jag kan inte gå i mina skor hahah klackskor e inte min grej :(
idioteeeeeeeeeeeeeeeen vägrar plugga så jag sitter och skriker på henne att hon ska jobba men hon lyssnar inte så nu e jag skit sur!!! aja nu vill jag kolla på film så hon får tillåtelse att inte plugga,
fast de gör hon ju ändå inte sååå!!!!

tråååååååååååååk

Omg, har riktigt surt tråkigt.. Afan vad ska jag göööööööra?!!??!?!?!?!
Ska tvinga hit bela, tack o hej.

hos bästaste

såå sööta vi är naaaaaaw <3333 fett spinkiga ögonbryn jag hade där notgoodnotgood hahah skoja ?!
när som helst kmr emilii hit också!!!

vet ni en sak....

klart alla vet väl en sak iaf!
Men nu ska jag berätta en sak, Jag ääääääälskar att dricka ur vinglas, gör det typ hela tiden
det blir så mycket godare då... Speciellt om man ska dricka juice eller vatten,
Såååå mkt godare att dricka ur ett vinglas, när jag flyttar hemifrån ska jag bara har vinglas i mina skåp!
Inget snack om den saken,

shooo

Igåt vare ju fredag woho. Nadya var med mig i skolan, as kul att ha med henne, hahah. Sen drog jag till handen direkt efter och mötte rosi och shopppa som fan, juliiii kom sen oxå.
Köpte en tunika, kavaj, ansikssaker, smycken, jeans, leegings, underkläder, t-shirt och present till samuel.. Det jag kommer ihåg i huvudet just nu. Men fick min lön igår såå ja då måste man shopppa. Kvällen tillbringades men juliiii hemma hos henne, vi kolla film och åt chips o ben&jerrys. As mys...
Just nu håller jag på att färga mina ögonbryn och sånt. Ska snart måla mina naglar och sen rulla iväg till rosen.
Ikväll blire lungt hemma förmodligen, jobbar frukost i morgon.... (OH NO BORING) Ajaaaa måste börja jobba nån gång i livet.

jag kan inte skilja mellan verklighet o drömmar..

Shiit as läskigt fan, Trodde jag smsat nadya och sånt.... (fast jag drömde det)
drömde att någon elin skrivit nån konstig kommentar hära,
Ibland drömmer jag om dagen som varit fast det läggs på massa händelser då vet jag inte vad som hänt eller inte,
får panik när jag drömmer så extremt mkt!
Aja ska till bussen nu till skolish, nadya ska tydligen med höhö, okej liksom?
Omg, jag ser fett sliten ut idag...

Rubrik!?

Har typ inte bloggat på hela veckan? Skrev ett inlägg igår eller i förigår från mobilen, men de fucka upp sej och försvann -.- har ändå typ inget att skriva om, har somnat varje dag efter skolan haha.. Men igår kväll va jag med anna ialf. Vi va hemma hos henne o chilla, dansa cp och sånt Hahah! Sen gick vi och sola med '2randoms' haha! Vi köpte cigg sen drog vi hem till henne igen. Vi kolla på 2filmer fett mys, skit bra den första kmr inte ihåg vad den hette nu bara för de:/ sen sov jag där sen på morgonen va de ju dax för skola igen, inget intressant med de. Kom hem från skolan typ halv 5, slutar alltid tidigt men vi är alltid kvar i skolan efter (jag, zainab, nicole och maria) eftersom vi bor så långt ifrån varandra. Sen somna jag som vanligt när jag kom hem haha -.-

Lära mig detta ....?

ska upp till rosen och öva på pianot. Vill lära mig hela låten nu :) hihihi
Ska bli musiker vafan.. Ska se om jag lyckas dåååå höhö

pallar inte blogga, hänt lite saker på sistånde så ska ba ta hand om mej själv först innan ja håller på me den här skitbloggen o imorgon åker ja iväg så kommer ändå inte kunna skriva.. skönt o komma iväg äntligen

muuuuuuuuuuums vad gott

SEEEEMLA

Malosha

hahha nej jag kom inte upp i morse... somna så jävla sent för prata med bebo så jävla länge... och fick inte sova av han hahha, menmen nu är jag uppe iaf, duschat, fönat och fixat mig. Bussen går om 20 min. så ska snart bege mig dååå. Och sååå kommer ju lilla jennie komma på bussen så ska vi ha super kult i skolan ! öööööööööhm nej
ska snart bege mig... ingen lust alls bläbläbläbläbläbläbläbläblä...
Man har väl inget val...

omg bästa

Nu ska jag verkligen gå och kissa, godnatt

Håller på att kissa på mig..

Fan hållt mig i 2 timmar nu, vill inte gå från datan för det händer så otroligt intressanta saker....
Men nu måste jag verkligen kissa... och måste nog skita oxå!!! FYFAN vad skööönt!
Aja ska sova sen... ska upp tidigt i morgon och komma ut och powerwaka på morgonen,
men tror inte jag kommer lyckas gå upp .... hihihi.
Aja sen blir iaf gymmet i morn efter skolan. måste fan börja nu  så jag klarar militären...
Vi höööörs

Jassååååå

Stämmer fan in extremt, vill ju ta militärtjänst och sen jobba som chef på mäklarfirma...
Hatar teori, måste vara sysselsatt hela tiden, tycker om att bestämma inom grupparbeten...
Och är en sån som vill prestera på högst och inte komma efter (även om jag gör det i vissa sammanhang)
sååå det beskriver fan mig helt rätt!
testet gjort på (taget från ros):
http://se.41q.com/

Jassååå, äre så?


tja på er

Sitter hära med mitt kärring te som vanlig, no lifer.
Va som sagt på romantisk middag med jennie.... OTROLIGT MYSIGT
Sen träffa jag lilla beeeela, gick runt och snacka med henne nån timme... hon är en söt snoppis.
JAJA, i morgon har jag och jennie sovmorron SKÖNT, otroligt skönt .... höhö Sen äre fredag? a vad händer då?
NEJ inget tyyyyp, kanske for iväg till bebo... Nykterist liksom så tänker inte festa!! OHNO har verkligen blivit tråkig nu för tiden.. Menmen sånt är livet! MEN NÅTT bra med fredag är att det är LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNING WOHO !!! dååå ska jag köpa en cheesburgare och fira med en coke (suger på inglish)...

jag just nu :D

hejhokukenstå

Kom nydligen hem from skolan.... ska snart åka iväg på busniess med äcklet jennie. TREVLIGT
Sen ska vi på romantiskt middag på donken HIHIHI
jag och min allra bästa vän

godmorgon väääääääääärlden

Sitter hära i en harmoni och dricker mitt te...
fint väder idag oj vad härligt!
NEJ MEN iaf, igår kväll plugga jag lite matte... jag är ju lite speciell så har en annan mattebok så har lite mer att göra. JOBBIGT höhöhööh. När jag gick o la mig prata jag lite med babo, han är typ sjuk.... eller har ryggskada skit, inte kul JAJA, sånt är livet! ääähhm har lite sovmorgon nu, fifaaaan vad härligt.. ska dricka upp mitt goda te nu och rulla i snön till bussjäveln
Min underbara mattebok igår då................

Hemma från gymmet!

Körde bodypump och sedan cykla vi en halv timme.
Fan vad sköönt det är!
Har precis ätit lite chicken... mums OJAAAAA
Ska plocka undan lite hära i köket och sedan duscha och hopp i säng med detsamma. HÖHÖ
I morn kommer min rygg vara paj... menmen är ju så om man är mingelKÄRRING (jennies ord)
Ha det så äckligt dåligt så hörs vi när vi hörs,
(hej linnea jag har slyna)

amen snälla?

Tkr om dej oxå ! Nu får det räcka söta rara du :)

Idag.. . .. ..

va de en gubbe som gick på tuben med byxorna vid knäna och man såg hans kalsonger asså han gick och höll i sina byxor för att dom inte skulle åka ner till fötterna! Vägra dra upp dom till midjan lixom! han såg ut som värsta pundaren. Usch trevligt samhälle.. Fast de va nog ännu värre när jag o Nadya åkte tuben för något år sen och en gubbe hade hål i byxan så Nadya såg hans kuk fyfan äckliga människor!

shoshoshoshoshoshoshosho

Äter lite äggröra med keso till middag.... (mums) ska snart till gymmet med rosen.... NICE :D

.

käften nu jävla ida eller fan du heter orkar inte ha dina komentarer över hela jävla bloggen tänk på att det är 3st som bloggar på den här bloggen så käften nu jävla röv


ioöiö



hej

bajsa..?

HELT SERIÖST

Jag orkar inte med skolan.... DÖDA MIG

AMEN

Nu ska jag duscha, sen lägga mig i sängen och prata lite med bebo :)
GODNATT


HAHAHHA KAN INTE SLUTA GARVA ÅT BILDEN

glaaaaaaad nu



min bebis hitta man i sin underkläds låda... HAHAH

Du klarar allt vännen lilla!

Finns hära för dej !!! pussiillllllipuss

bölar.... sönder..........

Så hära brukar jag se ut dagligen, 24 timmar per dygn och 7 dagar i veckan:
(jag vet mitt ansikte är snett....)


Men nu ser jag ut så hära:



nån som sett min söta bebis?

okej?


abstinensbesvär...

Tänker nu begå självmord! MIN MOBIL ÄR BORTA!
min lilla bebis.... vem VARE som tog den!!!???
a dör snart....
Ska leka med nadya och sen plugga.... har ju nån jävla fuckad matte bok så jag måste jobba as mkt hemma och måste samarbeta med bashir (?)... han är ju läskig

shoooo hheyida

din blogg är bra !

ruttna högtalare


mam&pap tänkte slänga dom här gamla högtalisarna, men jag ska testa kopla in dom i min sterioooooo


min o julias favolåt i 6an/7an.... eller? Lite omgjord bara


VAD ROOOOOLIGT

äääääääääää fan vad jag hatar vintern, helt mörk och deprimerande, inget att göra, kallt, blött osv fyfan!
ska läsa klart min solo-tidning sen duscha sen försöka sova vid 11? kommer inte gå bra alls -.-

tog bara nån 2månaders gammal bild från facebook HAHAHAH jimmy helt borta och rosen CRAZY!


hahah partymusiken


just nu



rosen skriver på som fan, medans jag redan tappat fokus

Söndag, onödigaste dagen

Onödig dag, vakna ganska okej tid och har inte gjort ett piss idag, de ska komma gäster hit men dom e fett sega. Imoooorn börjar skolan, längtar faktiskt lite. Har saknat alla! Jaja nu ska jag gå och skita i tvättstugan och sen ska angelica äta upp de, gott! Bild från igår, de va feeeett soligt!

plugggggaa

Nu ska jag skriva 3 bokresentioner på engelska och en musik uppsats.... tack godegud att rosen kommer hit och hjälper mig med engelskan... suger ju på det :) ajaaa.... seee you



kittyyy hjälper oxå till

157 dagar kvar wooooooooohoooo

har inte orkat uppdatera nånting har inte haft tid heller för den delen hähä.. helgen har vart helt okej & nästa drar jag iväg :D:D::D åså börjar skolan imårrn åxå fyfaaaaaaaaaan ja orkar inte så jävla tråkigt. de typ 5,6 veckor kvar till nästa lov, skitlångt. men idag ska ja baaaaaaaaara ta de lugnt, umgås me yyyrraaa för hon flyttar ut snart, fuck. då har ja hela våningen för mej själv som e jävligt najs men d är ju nån här som spökar ahahhaha.. TJILLEVIPPEN


 
skolan kommer itne vara kul nu utan awika :(


prutt


giii.. är fan ingen deppblogg så tänker inte blogga på ett tag..  när jag ryckt upp mig kanske. men för tillfället så vill jag inte deppa ner bloggen
ciao



lite gammal bild, min älskade mössa jag använt en gång sen tröttna jag.

åhhhh

allt blir för mycket nu...
Ska nu till mina favorit tjejer, hoppas dom kan pigga upp mig även om dom tyvärr inte vet allt som händer.
Men jag känner verkligen att jag vill ut och skrika, skrika ut, bli av med tanken om det vi ställt till med. fyfan, vi tänkte inte.... eller gjorde vi? va fan hände detta. allt spårade ut. Jag måste säga att jag ångrar mig.... första gången i mitt liv ångrar jag mig.

är inte mig själv längre, finns jag ens kvar?

....

vi bestämde, vi kom överens, nu blir allt bara fel.


hejho jag har tråkit

har köpt chips o cola nu, det består min kväll utav.
Nu är man nykterist ett tag! vill inte ha nån alkohol i mig på riktigt länge. tack o hej


hejsan mina kära små idisar

var i nacka forum idag med lena, fick ett par SUPER heta skor.. det tackar vi för !! *tack* vet inte riktigt vart jag ska ta vägen ikväll... vill sitta hemma men ändå ut och träffa några skojiga människor. men alla ska antingen festa eller ligga hemma och äta äpplen och bita på sina tånaglaar. tråååkiga människor.. jaja ska väl se om det finns nån rackare som vill umgås med mig (ja jag har inga vänner) kanske smiter upp till roseeen och hälsar på.
orkar bog inte sitta hemma ikväll vill träffa mina homies. Skuuulle ju egentligen träffa Homzo men han är Bakomf idag sen orkar man inte åka tillbaka så jävla långt... fifan.
ska försöka få jimmy att rycka upp sig nu!



miiina älsklingar!

gödmörgön

Vaknade för ett tag sen, hade lite svårt och somna igår som vanligt men somnade ända tidigt. Fyfaaasiken så sköönt :) Ska upp duscha och fixa lite, sen blire väl att antingen åka hem eller vänta på att blblblaöaf vaknar..
Men han är allmänt seg åhhhh, minus minus på det HEHE. Nej men han är så söt o snäll så han får vara seg *fniiiss* Ikväll när jag kommer hem ska jag kanske träffa nadya och snacka med henne. Saknar den plutten!
Jag vet att jag blivit ''tråkigt'', men vet inte vad det är med mig.... Är inte den jag va förut, hoppas ändå folket hänger med på vägen...
AJA kuuult, hejdå

shooolosiii

ligger i soffan här i gurraberga... lena sover och snarkar lite smått här brevid.
Idag jobba jag lite som sagt, sen vare bara hem duscha, fixa och dra hit.
Vi åt middag... Jag john harri o lena, trevligt trevligt. sen gick jag ut en stund och träffa lilla pluttensaken,
åkte runt lite och snacka. Orkade inte sätta mig på en buss och åka hem så bestämde mig för att sova hos lena.
Så pluttensaken körde mig tillbaka hit.
I morgon ska jag kanske träffa pluttensaken, får se hure blir!
men ska stänga av datan och fixa mig för sängen

GODNATT

9år?


Will Smith's dotter, fan vad sjukt.
hoppas det går bra för henne och att hon inte får för stor press på sej vilket hon redan verkar ha!


mina nya örhängen


man kanske inte ser så jättebra, pallar inte lägga örat på webbcameran lixom..
men de är dollarteckan ialf, blingelibling i like itttt ;)))
aja nu ska jag äta hummer tjaråå


kååhLin...

kom nyss hem efter att ha vart me julia i handen o fixat lite saker o fikat.. vadå, vi ska åxå bli mingelkärringar nu o gå på mingelfester????????hähä.. sen mötte vi några & nån e myttare men vet inte vem?!?!?! sen mötte vi saga o hennes kompis.. ikväll händer d grejer asså HAHHAHAH tjarå!

Vänt på dygnet

Fan asså jag gick o la mej typ halv 2igår för jag skulle kunna gå upp lite tidigt lixom. Ställde klockan på 11 och vakna nu, vaknar inte av alarm -.- eller inte när jag e skit trött lixom stänger av det i sömnen. Måste ha någon som slår eller kastar upp mej ur sängen för att jag ska gå upp. Och det jobbiga är att även om jag sover till halv 1 så är jag fortfarande skit trött. Men måste upp får lite ångest av att sova bort hela dagen och jag ska fika kl 2typ pallar inte stressa, men nu måste jag typ ändå göra de. Ååå ointressant, herrå era störda snoppar

MINA SMÅ LOVERS


billlibongish

jag sitter här och äter frukost... hela dagen lååång.
Nej men ska snart till jobbet hehe :)
Onsdagkvällen/Gårdagen eller typ a :
Var ju som sagt i skarpnäck, Jag hade skit kul. Eller i början vare väl lite sådär Men sen senare mot natten då drog det igång. Jag filip o jimmy värsta kaosbarn, hahha... Nej men fyfan va skööna snubbar. Alla drog typ vid 5 fast slagga kvar hos filip för det var lite problem att ta sig hemåt. MENMEN inga problem, hjälpte filip och städa lite när vi vakna sen drog jag. Värsta snöstormen det var igår alltså SHIT liksom HALLÅ. Igår när jag kom hem så gjorde jag INGETTING, Gick och la mig kl 8 för man vill ju vara utvilad när man är på jobbet, men ha rju som sagt skit svårt att somna så somna typ halv 2 i natt. KUL
Ska kolla runt lite på internet nu FETT BALLT ATT JAG HAR INTERNET, kvart över 7 kommer min taxi så åker jag till the jooobish
PRUTT
(snopp)

med nadyoma

kollade nyss på film med nadya och angelica. innan va vi ute en svänelideng!
vi kolla ialf på american history x, najs film! nadya har orange hår!!!!!!!!!!!!!!
imrn ska jag fika med jennie sen ska vi cruuusa lite med simon tror jag, aja hejdå!
går itne att lägga upp bild, HALT!

(raaaaaaaandm/sebbe)

-

1 samtal bort som fick mig att ändra beslut. ingen har fått mej att känna såhär, även om du satt mej i skiten. den ända som lärt mig känna på det riktiga djupet är du. spontanresa snart, hoppas det är värt det.




lyckad bild på ''oss'' jävla fyllon.


kvääääälllllooo

igår va vi e skarp, inge drag så vi drog vidare.. på hemresan va d lite kul, julia gick som ett cp på vägen hem, vi prata me ett random som hade haft ett KK i haninge.. sen på bussen hem träffar vi 3 äkta bögar som vi börja prata med varav 1 kände igen oss från pendeln (staaaaaaalker?????) ja va givmild mot en av bögarrna så han fick mina pomfritt :D sen satt vi o snacka om deras förhållande o så, dom skulle ha 3 kant senare ahahahaha.. sen kom ERnOO helt plötsligt o ba tjoloooooo!!! så dom va lite luuuliga o sen drog vi till bolänge HAHAHAHHA.. idag ska ja träna sen får ja se va som händer, eller tror jag  skulle ut me julia o simon..????? & i helgen ska ja kröka me linnea o steka makaroner!!! visst? hahahhahahah

såhära äre

jag tkr att människor kan ha olika åsikter men det tkr tydligen inte alla, får äckligt med damp. vad har folk för fel i skallen

daaaaamp

får damp... alla har olika åsikter. Men ingen verkar fatta.. jävla äckliga fittor

Inlägg från den grymmaste av dom alla (Martin)

hej. jag är fett bra är med julia och jennie, dom är fett sköna och vi lyssnar på hardstyle och softar i skarpnäck med rasmus. Vi tycker fjodor e grymt nice, och pojat on poikkie e en fett skön låt! // Martin


heeeeeeeeeeeeej

nu e vi hos filippa nopch milin vill dansa men de vill inte GI!!!!!! fasn asså de e litte kul men låt hon dansa för sej själv. imrn ska jag och jennie träffa simon klockan 6 på morgonen! de e najs för vi saaaaaaaaaknar han <3333


//jennie&aaaaamlo

nu är vi hos filip o skiter, låna bara toan ltie sanbbt

KLAR

byebye

shoooo

A liksom somna typ halv 8 i morse och vakna vid 2 eller nått... Inte sovit bra alls. DETTA SUGER HÅRT, när man liksom inte kna sova på sitt lov. Men idag har jag itne gjort mkt alls, fixat lite dirra vart i handen och sen va rosen hos mig och så fixa vi min rygg som är helt paj, men det känns SÅ mycket bättre nu (TACK ROSIIIS)
Håller på att fixa mig inför kvällen om det nu blir något. Filip kanske skulle ut på krogen ist :) jaaa som sagt suger ju att vara minderårig MENMEN snart äre jag som ska in på krogen och festa galet ;)  Jaja ska äta lite flingor hehe sen fixa restan... HAVE A NICE DAY
Så hära ser man ut för tillfället då hehe

äkta pantiesss


gömögön

vakna nyss o snart ska ja gå o duscha o fixa mej o så pallar inte sitta rutten hela dagen.. m¨ste åka o handla först åxå o ikväll ferre.. så jaaa hejdå :):):)

Dagens planer

Ska ta en snabb dusch sen drar jag till farsta c med mamma, ska kolla om jag hittar något men dom har typ bara dåliga grejer i affärerna nu på senaste. Sen när vi e klara där ska jag hem och äta, duscha och fixa mej lite. Sen åka till jakan med jennie och fixa emilia tror jag också ska med. Möta en kompis där, sen vidare till filip. Blir skit najs! :D

gluggen?


EUUUUUUUUUUUUUUUUUW PÅ ER SKÄMS

FYYYYYYYYYYYYYYFFAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNN VAD JAG BLIR IRRITERAD PÅ FOLK I HANINGE SOM LEKER SÅ JÄÄÄÄVVVVVVVVVLLAAAAAAAAAA ÖVERKLAAAAAAAAAAASSSSSS FAN CHILLA NER NI ÄR BARN NI BEHÖVER INTE LEKA JÄVLA TOP NOTCH HELA TIDEN?! FUCK VAD JAG STÖR MEJ, HAR ALLTID STÖRT MEJ, OCH KOMMER ALLTID ATT STÖRA MEJ!
OKEJ JAG VET ATT JAG ÖVERDRIVER, MEN SERIÖÖÖÖÖÖÖST!




HÄR BOR NI:






SLUTA LEK:

don't look at me, you make me wanna %()"&=?&?# your head!gay


Duschen sen söva

Ska nu duscha sen söva tänkte jag :)
I morgon ska jag chilla galet, kanske träffa någon. Får se, kanske siktar mot träning.
Men min gamla PT sa att det inte är bra att träna två dagar på raden om man kört alla muskelgrupper. så får se, kanske blir kondition bara då. JAJA intressant bubbla. I morgon kväll ska jag iaf på parti, ska bli skoj SOMFAN heheheh. SKa inte dricka mkt, känner inte fört, :) man kan liksom ha kul nykter... Men dansa gärnet ska vi göra.... :D Woho, vad kul det ska bli.. Kanske en liten annan fjärt följer med... Hoppas det ;)
GODNATT

wohooo

Tillbringa fan mer än 2 timmar på gymmet, fyfan vad skönt :) Körde body pump en timme och 10 min, sjukt skönt, sen cykla jag lite och sen blev det att sola :D Är fan taggad med att komma igång, Hoppas jag håller fast vid det. Blev bjuden på fest, men vem fan pallar! Neeej då tkr folk man är torriiis för man inte vill festa hela jävla tiden. ÅHHH jävla BOOONNNNY BÖG.
Sittter iaf och dricker mitt te som vanligt, heheh... Idag har jag bara slöat hemma och gjort hemmalagad pizza med mami, skit gott hehehe.
Fiin pizza jag gjorde, heheh

lyssna på sån här låt o ja garanterar er att ni får huvudvärk efter


i live for the weekend, i live for hardstyle, i live for hardstyle baby


<333333333333

vill ha sån tändare! hahaha



lyssna o njut, vi skaaaa fan till qlimax!!!!!
1:50 börjar de bästa


HAHAHHAHAHH


vafan är det här för jävla bild? hitta den bland mina webbcamera-bilder?!?!?!?!


wiiiiiiiiiiiiii

jag ska åka dagen innan sportlovet till egypten och kmr hem en vecka efter, alltså e jag där i 2veckor fan vad skööööönt! egypten ligger ju i afrika har varit i den världsdelen en gång tidigare. afrika betyder mycket "oo blond hår, for jag känna, sexi flicka, mmm" hahaha gambis. neråå de blir skit trevligt men kommer sakna gi och alla andra sweedies!


ska beställas!!!!!!!!!!




hahahaah nejmen första bilden ska beställas, men den va slut på lager.
de e tofflor man stoppar i micron så blir som varma och gosiga, har dålig blodcirkulation
så jag fryser nästan alltid om fötterna! intressant va?


ye

wohohghoogogogogo .. har stedat mitt rum o dunka hardstajl, fått högtalare nu så d värsta duuuuuuuunk.. såå jaaa verkar inte hända något ikväll så får väl sitta HEMAAAAA o ruttnaaaaaa.. fast imorn ska ja ut o krökilöka me buuudana.. heheh hejdå


undantag...


Dej tkr jag om lite... Men tkr om dej ännu mer när du köper cola till mig.

äntligen soviiit ut

hade sjukt svårt att somna igår som vanligt, haha... Men snackade lite i telefon halva natten dåå, sen kunde jag sova hehe :) Sitter nu och dricker te som en kärring och ska snart duscha sen senare blire gymmmmet. fyfan är så sjukt taggad wohoo... I morgon ska jag på party hos Filip taggad på det oxå, men ska försöka hinna till gymmet på dagen innan iaf. Jajajajaja nu blire verkligen hård träning så jag kommer in på militär sak efter gymnasiumet... Många som tkr jag INTE ska ta militärtjänst, men man måste hjälpa världen och jag vill se allt med mina egna ögon för jag tror inte på vad tidningar och skit skriver, men vem vet någon/något kanske hindrar mig.... Men haaa en skit dag.


BOOOTTEN UPP

godagens

har avrt på lite ärenden, vaknade vid 11, ja som skulle sova länge jävla bajs -.- ja ska snart vidare till såna dära elbutiker typ elgiganten? aa iaf sen får ja se vad som händer :PP:P:P:P:P jaa men bloggen har vart lite död men nu e den livad igen för nu e de ju kungen som skriver hähä..


hit ska vi i sommar.......... hahahahaha

Bordellfilmeeer

Ååååå har haft hemma spa gud så myyysigt HAHAHAH nej men har fett tråkigt så gjorde en ansiktsmask och känner att den har stelnat nu jävla gips, äkta stoneface! Och så klistra jag på självhäftande naglar, tkr de e finare med liiite längre än dom här men tycker de är skönare och ser naturligt ut med dom här, bättre än att gå runt med mina just nu korta naglar ialf. Jaja nu ska jag duscha och äta sen drar jag till rosen, jennie ska också dit. Och kolla på bordell/maffia filmer, det är dom bästa filmerna och vi i Gi tar ju efter deras beteende så maffiafilmer är våra förebilder... ....

Äntliiiiiiiiigen klart förfan heh

Är äntligen klar med byrå saken. tog jävligt lång tid... aja nu ska jag städa mitt rum och rensa allt! woho or not

Tjena ditt rövnylle e du här igen?

PANIK HAR SÅ JÄVLA TRÅKIGT! Har sjukt tråkigt och jävla hor-comhem har spärrat våra kanaler förutom typ 1an och 4an så sitter och kollar på ett psykprogram om en bög och björnar -.- vad finns det att göra en sånhär dag i tråkiga haninge? De enda man kan göra här e typ att slå sönder brevlådor, nej jag skoja men seriöst!!! Orkar inte med tjockis livet, ligga hemma och äta lixom? Fan att man inte hade en bil då kunde man ju köra runt galet med nån på taket och nån i bakluckan och nån skrikandes genom fönstret typ 'haalåå vart e jalmar!?'

iriiiiiiiiiiiiiiii

aa men min morgon börja inte bra iaf, får itne ha nått jävla privatliv alls utan att folk ska lägga sig i hela jävla tiden, frånome nu ska ja hålla käften & inte ta bilder för den delen heller. HEJDÅ


taggad!

sjukt taggad på att åka och träna !!! sshiit alltså aldrig varit så hära taggad på träna. I morgon då jävlar ska jag pallra mig till gymmet! ROSEN DU SKA OXÅ MED :D:D:D:D:D
Ska äntligen ta och rycka upp mig och bygga ihop min byrå jag fick i julklapp.. hahah fan stått flera veckor inne på mitt rum nu hahha
TJARÅÅ

bläääääääääääääääääää

vart vaken sen typ halv 8.... fattar inte ens varför jag gick upp. men kunde verkligen inte soova. JAJA
Igår vare lite fest hos rosen, kult sisådär. Men alla fick damp tillslut. AJA sånt händer.
Försöker äta lite fetaost MEN FYFAN den var ingen god. aja.... nu ska jag kolla på nån film eller nått på datan. HEJDÅ RÖVÄKLEN

jlhjl

hej hahahahha ja e booo vem edu

bilder från nyår 2011


klättra lite på bilar


börja snacka med nån random gubbe och kalla han arne waise och börja dansa med han


alltid jag o göra nått mobbat på bilder höhööö


omg hahahha konstapeln och rudolf


hahaha efterblivna


älskar den här bilden hahahhaha ser fan ut som typ lejonkungen elr nått jag vet inte vad hahaha
fett söta! gubben som jennie och jag (mest jennie HAHAH) försökte rädda från slagsmålet!!!


hahah min match vän


VISSTE NI INTE VA

jaaaag tycker bara om en tjej hära i världen och det är mig själv, alla andra är typ helt konstiga och psykade...
SÅ ÄRE

..

förösker hitta nått skit på sl men hittar d inte :(( men hitta de här

Alkohol och rökning
  • Du får inte dricka alkoholdrycker på bussar eller tåg. Om du är kraftigt berusad kan du nekas att åka med, med tanke på olycksrisken.
  • Röka får du göra på utomhusstationer, men inte på stationer under jord, i vänthallar och ombord på bussar och tåg.

    nån/nårgra som känner sig skyldiga?

SÖNDAG WOHO

skulle egentligen träffa en hemlig person idag på dagen, men jag ville sova ut. så det får bli en annan dag. Det enda jag hunnit göra idag är att duscha och suttit hära. håller på att planera kvällen, blir nog lite fest.. men inget röj. Mera lungt MINGEL. hahah nej. Ska städa upp i köket så min mor blir glad. sen ska jag fixa mig och åka och hämta en sak i handen.

Nyårsafton!

Fyfan har inte haft så där kul på jäääävligt länge. Va så jävla kul, Ibörjan var det lite hopp fram och tillbaka om vart middagen skulle va, vilken fest man skulle till och vilka som ville med, vilka man ville fira med.. och sånt. Men det slutande med att jag satt hemma och åt salta pinnar...
NEJ JAG SKOJJJJAR
Började med en middag med emma, bea, julia, rosen, cornelia o igge. Skit trevligt. Sen kom även Druvan, vi drack lite smått.. Jag var inte alls sugen så drack en cider hahah. Sen iaf så kom våran privat taxi hahha, så drog jag och Druvan till Filip, i bilen satt redan sandra lundberg, skit trevlig tjej. Redan när vi kom vid halv 10 till Filip vare proppat med sköna människor, SEN VAR MINGELKÄRRINGEN IGÅNG... Nadya och joakim kom, kul och fira med dom buggarna (SHO) Dansade som fan, sprayade champange på folk, massa nyårspussar, boxningmatch med jens, torka upp någons spya (fattar inte varför) OCH ännu mera dans! Kom typ hem 6 på morgonen... fyfan var så jävla trött igår. MENMEN lyckad nyår, ångrar inget den kvällen, kommer alltid minnas år 2010 och nyårsafton, bästa nyår hittills, men självklart skulle det vara roligare om Julia, Jennie, Rosen, Bea, Emma och Cornelia följde med!
Bild från förkröket:

2010

nu är de ju nytt år och tänkte berätta lite om 2010, är jättedålig på att skriva långa texter menmen..
året började med att jag började umgås med emili och jennie, och rosen fast jag umgicks ju redan med henne.
och emilia har jag ju kännt sen jag gick i 4an. menmen ialf vi alla började umgås och sen på rosens fest så uppkom "Gi" tack vare sigge haha. aaa sen började även året med att jag och rosen hade som nyårslöfte att sluta röka. och vi höll oss i nästan 2månader helt utan ciggaretter, sen började vi båda igen. jag flyttade i februari tror jag de va? från vattumannen(stenbocken) till ??? hahahha oj jag vet inte vad min gata heter!!! men till radhus ialf.
jag var i romme med skolan och sen en vecka senare typ drog jag till idre med family och några andra.
gi började ha gi-kvällar med vin osv, de va skit roligt saknar de.. 
jag började umgås mycket med jennie, emilia, rosen, nadya, sandra, casey och johanna. roliga tider det med, slutade tyvärr med bråk mellan olika och de blev olika "uppdelningar". jag umgicks typ varje dag med nadya och casey en ganska lång tid. aa sen slutade jag ju 9:an och blev väldigt nöjd med mina betyg 7vg och resten g.
vi hade skolbal osv, men jag och anna tyckte det var överskattat så vi åt maten och drog vidare hahah.
juste, några dagar innan skolavslutningen åkte jag till grönan med nadyas klass (min gamla klass som jag gick i 6-7) de va skit kul haha! sen kom sommarlovet som inte var speciellt roligt.. finns såklart en del stunder som jag kommer minnas, men jag gjorde verkligen inget speciellt den här sommaren. hahahha t ex när hela gi åkte på jennies moppe och rosen satt baklänges längst bak, sen ramla hon av i ett gupp och vi märkte inget hahaha, och min och nadyas fylla glömmer jag inte heller med jävla kanintanden på grillen haha usch, och så tältade jag 2 gånger i somras också. en gång med nadya, robin och paddan och en gång med nadya och jennie.
efter sommaren började jag i gymnasiet i Kf som ingen vet vad det är typ. men det är en liten skola på söder ialf. har lärt känna massa sköna människor där och trivs skit bra där!
jag, emilia och jennie började umgås med jocke, simon, jimmy, pontus, andreas och andra och åkte bil och så haha rätt roliga tider. tiden efter sommarlovet har gått sjukt snabbt och varit skittråkig i vissa tillfällen och bäst i andra tillfällen.
tycker ialf att 2010 har varit ett skit najs år! har tappat kontakten med några, men lärt känna nytt folk, träffat på idioter men också sköna människor! jag har gått ut nian med bra betyg och börjat i ett gymnasie som jag trivs jättebra i. festat mer än alla åren innan. osvosv............. så 2010 ETT VÄLDIGT BRA ÅR, HOPPAS 2011 BLIR MINST LIKA BRA!!!!!!!!!!!!! OCH NYÅR VA ASNAJJJJS

ÅRETS LÅTAR, SPECIELLT DEN FÖRSTA:




orkar verkligen inte lägga in massa bilder i detta inlägg, men de finns ju på fejjaaannn!
men den här bilden beskriver det bästa från 2010 GIIIIIIIIIIIII


sjuka i huvet?!

jag har under typ 2 veckor hållt på att raderat hela min logg. och jag såg att de fanns inlägg kvar för jag skulle print screena ett inlägg som va lite roligt haha! men nu står de att de inte finns några fler inlägg, aja skönt ändå att de bara försvan helt spårlöst?
det jag hade skrivit va ialf "fett irriterad" och då tänker ni säkert, vad är det för kul med det?
men de är ganska komiskt för den kvällen som jag skrev det den va ganska flippad. Gi satt hemma hos rosen och drack, alla blev freaky och börja spotta/slå/gnida röven mot boxningssäcken, jag och emilia gick ut och visa.. hahaha, fick kakor av en random, sen nu till det roliga/sjuka hahahahahah:
jag och emilia fick ett ryck och börja dra av rosens kläder HAHAHAHAHAHAHA fan asså vad höll vi på med? fett taskigt mot rosen, hon börja nästan gråta samtidigt som hon garva fast hon va ju ganska borta hahaah! så tillslut satt hon där i typ trosa och bh. ahahahahahahahahhahahahahahaha. det va då jag skrev min status för då va jag "fett irriterad" för att jag tyckte hon va slampig som satt i underkläder fast det va mitt o emilias fel hahhah!!! hahahahha rosen gumman om du läser det här förlåt förfan även om de va längesen, dör av garv av att tänka på de!

Juste

Har glömt visa vad jag fick av emilia i julklapp! Blev fett glad har alltid velat ha en sån här hahaha :D

HAHAH

Har precis vaknat och ligger och tänker på och gårdagen och garvar lite för mej själv. (T ex en person som springer panikslagen ner för trapporna) Blev en lyckad nyår tillslut, fast de va typ helt ändrade planer hela tiden. A jennie har typ skrivit vad vi kan gjorde. Hahaha nu ska jag fortsätta försöka komma på lite roliga saker som hände och gå upp o äta frukost o dricka vatten.

1 januari

jaa alla har fattat att det är 2011.. asså blir fett irri att alla alltid ska skriva samma sak på fb när något ''speciellt'' händer.. HAHAHAH FETT HATISK nej skoja..
jamen IAF.. gårdagen blev lyckad tillslut efetr att ha spenderat onödig tid på bussresa fram o tillbaka när man kunde suttit o dirrat o kommitigång ist men d blev bra sen iaf :):):):) innan 12 typ 5 min innan (favorit i repris från förra året....hahaha) så gick vi ut, meningen va att vi skulle till gropen redan innan men hände lite saker o så, fattade ingenting just då men ja... så vi gick genom hela skiten till gropen istället o d var najs för d va ändå många raketer o så :D sen kom vi fram o då skrek man gott nytt år i alla möjliga randoms fejs hahah wtf, kommer aldrig glömma allas miner när man sprang fram o krama o ba gott nytt år din jävel HAHHAHAH o d pinsamma var att en gubbe typ aldrig ville släppa taget, så äcklig -.- tillbaka vägen slutade med att vi skulle få igång bilalarm så julia o fanny hoppade på bilarna HAHHAHAHAH.. ja men sen drog vi typ vidare efter d :D
så de va najsnajnsjnsjnajsnjsnjanajs... & juste sen när ja va påväg hem så var det helt fullproppad buss alla fick typ tränga sig in lixom.. hade sällskap som tur var så d var inte lika pinsamt o va där lixom, men iaf när jag skulle gå av så skulle ja gå av längst fram, så ja började mangla fram redan  1 hållplatts innan jag skulle av sen när ja kommer fram så var det typ 2 äckel som stog i vägen o en snubbe bredvid mej.. o han ba, skrik att dom ska flytta på sig o ja gjorde typ det sen kommer han o blir fett irriterad för dom inte flyttade på sig o skrek skithögt FLYTTA PÅ ER DÅ!! HAHAHAHHAHAHA o hela bussen blev helt jävla tyst.. o han skulle lixom inte ens av där, så han gjorde säkert det mot alla som skulle av hahaha fyfan va skön..

äää långt inlägg, men..........fuck off

gott nytt år då...

fan asso inte sovit nått typ menmen..... igåår hade jag iaf sjukt kul heheheheh! Var hemma hos Filip, skit mycket och trevligt folk där.. vi mingla runt lite och dansa och jag skrek HÅÅÅLLL KÄFTEN till alla som sa nått. Men det var en kiiilllllle som va lite fulirig...... OCH sen ska självklart en viss person komma och förstöra, men det varade bara i 5 min, sen blev allt kul när han gått, hatar att folk ska förstöra roliga stunden. Ska snart åka och jobba, fyfan... aja bra betalt en sådan hära dag, men döööör på dit vägen säkert.

lilla samuel kom upp och la sig på golvet hahahha, men nu sitter han hära ist. skiiiiiiiiiit bulliiii

om ni läser denna rad, har ni slösat bort dyrbar tid på ingetting.


RSS 2.0