saknar mitt OSLITNA hår

för ett tag sen:



och nu:


bara för man vill bli blond måste håret bli som ett jävla knullrufs?
jag gillar när mitt hår är volym där uppe och ganska tunnt och platt i topparna!
men nu är det typ tvärt om, så fult! och jag har ingen bra plattång heller, eftersom jag aldrig plattar håret,
men nu skulle det verkligen behövas! har ju slingat mitt hår ett par gånger nu,
men är fortfarnde inte nöjd, ser helt råtthärgad ut, vill ha ljusare!
nu har jag fått ut min ilska på mitt hår, hejdå!

/julia


tagga till


home home

nu är jag hemma efter våran vandring i tyrestaby :)
åkte till johanna och lämna oscar och hämta en tröja :D gick sedan hem. nu sitter jag hära och kollar på barnpogram med  lilla söta sebbe o aurora :) ska snart dusha och städa. ajaaaaa hejdå !


tjoho

vaknade typ nyss, ska snart äta fruuuuulllisss sen ska jag duscha och fixa mej, tror jag ska möta brudarna vid 5 tiden för att fixa det sista till kvällen.. jävla skit att det ska bli dåligt väder!!!!!!!!!!!!!!!
/jennie

VALBOOORG

Ska snart möta mimmi och sedan ska vi hämta lilla oscar och dra till tyrestabyyy på lyckebyruset :) Men vi är feta och lata så vi ska gå 5 km ist :D YEEEI...
Efter självaste ''skoldagen'' så drar jag hem duschar och fixar lite hemma. Sedan kommmer brudarna hit på middag :) mys pys. Vid 8 drar vi till brasan sen drar vi vidare, sen slaggar alla hos rosen, om vi nu kommer sova  :) Pussiilllipuss


/Royana

Cha cha allihopa jag leeeever ! Den här veckan har bara blivit så jävla tumult och jobbig, jag kan säga att jag HATAR HATAR & ÅTER HATAR tjafs. Så jävla mycket tjafs om & Om igen, fattar inte varför det ska vara så svårt att alla är sams någon jävla gång meeen neej alltid något. Visst jag kan inte säga att jag är så mycket bättre själv alltid men jag försöker & ingen är ju diirekt perfekt..jag vet det men det blir ändå FÖR mycket skit snacka eller tjafs. Jag är trött på detta & jag ska dessutom till mando om 4 dagar så jag får fan flipp.

Nej nu slutar jag snacka om det utan nu tänker jag snacka om att jag faktiskt har underbara vänner ändå & jag är tacksam för det för det är absolut inte många som har så jävla underbara vänner ! <3 Tack för att ni finns, ni är guldvärda !<3




...

du var min bästavän, ingen kunde tro att det här skulle hända eftersom vi har vart grymt tajta & aldrig bråkat. men vi går åt olika vägar, vi växer ifrån varandra. jag är glad för dom tiderna vi hade tillsammans, nu kan man bara kolla tillbaka på allt som hänt för det kommer aldrig upplevas igen, alla minnen kommer jag aldrig någonsin glömma bort. man kan alltid hoppas att man hittar tillbaka till varandra nångång i livet när båda vet vad man egentligen vill & allt blir som vanligt.
ingenting varar förevigt - dom orden har jag alltid levt med, jag har alltid varit tacksam för det jag haft och jag vet att nångång i framtiden tar det slut, jag är alltid förberedd därför är jag inte en sån person som bölar för jag förlorat något, utan tvärtom jag är jävligt glad för att jag fått uppleva det.


/Jennie

hmm?

ÄR du en snopp eller skulle du VILJA vara en snopp?


bo

träffade amlo & rosen drog till brb o satt dära ett tag sen kom julia & nadya o dom snackaaaaa litegranna medans dom gjorde det så kom lilla BELA o så satt vi o snacka med henne sen börja det åska o regna så då drog vi hem till rosen och bajsa lite. jag krökade fett mycket för jag fick vin av rosens papiiii :D:D:D kollade på nån film där dom var fett coola.. sen vid 10 tiden drog jag hem & kollat tv och snart ska jag sova för imårrn ska vi fan itne sova.. COOOLT ELLER COOOLT? DET ÄR FRÅGAN.......

/Julia

Tänkte säga att jag lever. Och att min data inte lever, den är helt fuckad :( har inte haft tid att blogga och inte lust heller dessutom har jag ju inte kunnat blogga från min data på hur länge som helst av någon anledning och nu går det ju verkligen inte. Kommer inte blogga på ett tag nu ialf. Har inte tid! De senaste dagarna har jag mest varit med Nadya och casey. Sen har det varit massa tjafs hit och dit, man blir fan förvirrad. Folk snackar skit hit och dit. Trött på sånt, jag HATAR verkligen sånt. Folk kastar skit på en bakom ryggen. Tycker det är tråkigt att jag och rosen ska glida ifrån varandra pga massa skit som inte ens har med oss att göra? Imrn är de ialf valborg, får se vad som händer. Hoppas att gud fixar fint väder även fast jag inte tror på han, kanske börja göra om min önskan går i uppfyllelse!

wohoo

Tjeniiis penis,
Vaknade vid halv 11 idag sedan drog jag till handen med rosen och mötte Rebecka, så käka vi lite frulle. Sedan drog jag och rosen till farsta o träna. Har fixat gymkort på Fleeex nu :D SÅ nu har jag två gymkort liksssom. NICE NICE.. MEn flex verkar as bra, så det är bra.. :) Kom nyss hem och käka lite melon, mumsiiigt. HA HA.
Ska snart upp till rosen och leka med henne :) I morgon äre valborg AS NICE ! :) värsta planerna liksom... Ajaaa ska fixa mig lite snabbt nu.
CIAO


abo

vakna typ vid 1 tiden, ska städa idag & sen tror jag att jag stannar hemma idag för har skitont i magen så ska vila & tagga till tills imorgon då de är VAAAAAAAAAAAAALBORG... föra hemma hos A, mellanfest hos nån, vi ska vara på minst 3 st sen efterfest klockan 8 hos R, haahha kommer bli sjukt :D förra årets valborg var bajstråkig, tråkiga personer vi var med, skitkallt så jag fick gå runt med ljusblå fjällis så man såg ut som en fjortis, det var inge drag alls, helt nyktra & ingen ville nånstans utan bara hänga i rudan (?) kul.. drog hem tidigt & typ alla hade fest på gatan & hade kul så skulle man själv gå hem o sitta och ruttna, fyfan vilken trisst valborg ahhaha





jag fjorreoooreeeoooooortiiiiiisssss

typ dom ända bilderna som togs då..?


säängen

ligger i sängen nu, ska kolla på dhw sedan sova antar jag. I morgon ska jag träna och sooola... härligt.
Höreees

/ Ä

trött på skiten

Har funderat mkt det senste tiden på vad som egentligen betyder något ? Liksom vad man ska bry sig om och vilka åsikter man ska bry sig om... Är det bara jag som märkt att folk dömmer människor, hånar människor eller hatar så jävla mkt. Jag är verkligen så jävla trött på all denna skit, Om man nu inte tycker om vissa människor så varför hålla på för ? Om man nu hatar någon (som är ett väldigt starkt ord) så sluta bry dej om denna människa, snälla! hur moget är det egentligen att sitta kalla folk saker, sitta och håna folk och irretera folk? tänk efter? om ni nu inte bryr er om människan, varför lägger ni ner eran energi då? Det visar bara att någonstans i eran hjärna så bryr ni er? lägg bara ner med skiten.
Jag har fått hära väldigt mkt hur ful jag är, att jag är tjock, ginger (HAHA), att jag är slampa och ja vettefan..
Men visst folk får tycka att jag är ful, tjock och en äcklig slampa. Man får tycka det, Men det är inte så att jag ligger och bölar om kvällarna för att någon tycker jag är tjock och äcklig. Jag är GLAD för att jag är den jag är, för att jag ser ut som jag gör, för att jag är frisk. Jag vill inte bli smalare, jag vill se ut som jag gör.. och jag är glad över det. Visst jag är mullig, jag vet... Meen jag är inte tjock och fet! ¨det är en stor skillnad... Så innan man kallar folk saker, tänk! tänk på om du verkligen vill lägga ner din energi på omogna skit saker... för jag tror att i slut ändan så ångrar man sig ändå... För det har ju inte lett någon vart? eller har det ?
Men det jag vill komma till är att tänk på vad som egentligen är betydlesefullt, viktigt eller onödigt innan man gör något..
För mig är det viktigast att jag trivs med mig själv, att jag är glad för den jag är och att jag har underbara människor i min omgivning.
Jag är glad för mitt liv är som det är, jag är glad för jag ''förlora'' mina närmsta vänner, jag är glad för alla vänner som försvunnit ur mitt liv. Och om jag verkligen tänker efter så vill jag inte ha tillbaka någon igen. Jag har äkta vänner nu, vänner som finns för en och växt ifrån all skit snack, vänner som verkligen är äkta.
 
om jag är fet eller tjock, finns det ju inga ord på tjejen på bild ett,


Hos rosen.

Efter träningen drog jag till rosen där johanna var... Vi har suttit och snackat massa skit hit och dit, Snacka om old timees... Ajaaaaa, tänkte slänga in ett litet inlägg senare ikväll. Men nu ska jag vara social,
Vet att ni vill äta med oss!
/ ÄMLUUU


wooolu

Kom nyss hem från handen, köpte lite små saker liksom... Åkte dit med Jennie, men vi mötte på Sandra, Rebecka, Natta, Rosen och Sabbi :) snacka lite med dom, gjorde inte så mkt direkt :) Ajaaa, Ska snart äta middag sen ska jag på träning, sen ikväll ska jag träffa rosen och snacka med heeennne ;D YEEEI. Ajaaa, nu pallar jag inte skriva i denna tråkiga bloggggg. HEJDÅ


vem är det som ligger och ------ i en cam med en okänd snubbe?

?.... ;)


morot

sitta hemma hos amlo. amlo äta nochalino nånting. vi ska kanske ut senare. men nu jag sitta hära och hon äta.
baj /jennie

noll blogglust.

Tjena,
har verkligen inte mått bra denna helg, Helt seg och inte sovit något. Har liksom varit i full fart hela helgen.
I fredags jobbade jag, sen mot kvällen/natten var det party, då kom vi hem till johanna vid 4-5 tiden. Somna typ 6, vakna typ 12. Inte mkt sömn alls. I lördags var lite mera chill, men somna typ 12 och vakna 6. Sen vare bara att dra till jobbet, Liksom hallå !? det var liksom helg ! Vet inte när jag somnade i söndags, men vid 12, sen gick ajg upp 5, och drog till trollhättan, Satt liksom i en bil hela dagen, Ingen fucking sömn alls. Så igår bestämde jag mig för att vara hemma idag, Gick och la mig vid halv 12, och idag vakna jag 2. Så nuu har jag fårr sooova. men är ändåå trött... Ajaaa, Ska åka och käka frukost/lunch/middag med min käraste väään, Sen vet jag inte vad som händer. I helgen äre iaf valborg och då blire fullrulle igeeeen... Men ska inte jobba förmodligen.
Ajaaa, måste springa till bussen nu, see yooou

just nu


Wtf

Vet inte vad det är med mej. Mår inge bra asså. Igår kväll hade jag ont i magen och sådär. Får de när jag inte äter typ. Det är en speciell smärta, inte vanligt ont i magen, sen fick jag skit ont i magen, sen fick jag utbrott på min syster för ingenting. Jag gick och la mej klockan 10 och somnade på dirren! Imorse när min klocka ringde kunde jag inte gå upp, va så jävla trött. Fast jag gick o la mej så tidigt! Jag somnade om och vaknade klockan halv 12 typ. Brukar ju gå upp ganska tidigt på helgerna och då går jag och lägger mej tidigast klockan 1. Nu är jag fortfarande skit trött och har lite ont i nacken och ryggen. Och dessutom känns det som jag håller på att bli sjuk på riktigt, asså feber. Hatar att va sjuk, så jävla tråkigt! Man känner sej så jävla lodig, eller 1 dag är skönt att bara vara hemma, men inte mer! Nu kollar jag så 2012 men ska stänga av den, har redan sett den så ångrar att jag satt på den xd men kan rekomendera den filmen, men ingen film jag vill se flera gånger. Aja ska städa, plugga lite och göra ansiktsmask och äta frukt så Jag blir frisk! /Julia

bye byeeee.

Om fem minuter åker jag från sthlm, :) CIAO

partyyyy

söndags party nu då !

söööndag

dåliiiig uppdatering jag veeet. men har jobbat och varit skit trött hela helgen... så bajs på det.
Men IDAG ska jag leka med mina favoriter. för i morgon då jävlar ..... åker jag till trollhättan :D yeeeei.
Hejdåå kisskorvarar


God morgon

Mitt långa inlägg kommer ju inte upp! Hade skrivit skit långt om hela min dag. Men what ever nu ska jag nog börja fixa mej lite. Sen ska jag nog dra ut med Nadya och casey dom ville typ bada haha galna! Aja får se vad som händer. Måste ut ialf, har ju inomhus ångest. Asså om jag inte kommer ut alltså segar hela dagen får jag panik haha -.- /julia

jennie kommer snart..

Snart kommer min kära vän jennie till mig och då ska vi ha kuuuul.
Juste i video inlägget där jag och julia börjar asgarva är för hon såg en skojiiig bild. :)

HAHAHAHAHH, denna bild alltså


juuuuste

Någon ''viss person'' hade kommenterat ginger till mig, Men JAG ÄR RÖDHÅRIG. eller är du lite blind gumman :)
Ajaaa, jag har valt att ha den hära hårfärgen sjjälv. Och tycker det är AS SNYGGT , så trygg upp dina kommentarer någonstans


ihiiiii

Igår jobbade jag mellan 5-8 det var lite kul att komma tillbaka. Eller det var ett tag sen jag jobba på pizzahut. Men det är trevligt folk som jobbar där. och man har kuuul. Efter jobbet hämta jennie mig så åkte vi till mig, jag fixa mig lite... sen drog vi till sandra, hade jag aaas kul igår kväll alltså, träffa massa nytt folk. lägger  nog in lite bilder sen... Fan vilken lyckad kväll alltså, synd bara att jennie o julia drog tidigt. aaaja. Ikväll ska jjag fömodligen inte göra något. Sarah ska ha lite tjejekväll. Men har verkligen noll lust att dra dit, är så himla trött och ska liksom jobba tidigt i morgon. PÅ måndag åker man till trollhättan oxå halv 6 på morgonen. Så när får man sooova ?!? AJAAAAAAAA. nu ska jag ringa jennnieeee. pussillipusss.


Vet att ni vill grilla med oss


yäääääh

ikväll blir det röjjjjjjjj, woho.. julia kommer snart & då ska jag slinga hennes hår :D sen drar vi väl nånstans.. ah men TJADÅÅÅ! / jennie

Dålig uppdatering alltsååå

vet inte vad som händer !?!?! men ingen har väl ork. Kommer väl igång förr eller senare...


v inlägg


hähä

taggar till nt idag me babaaaaaaa, kommer hem imårrn på dagen får se vad som händer då, pallar ej sitta inne o ruttna iaf :D TJOOOO / jennie

tjatja ÄMLUUU här

Jag nu sitter jag och väntar på fucking Julia. Som är så seeeeg. Eller hon slutar 4. hihihi. Så sitter här hemma och ruttnar..... måste förfasiken uuuut. kanske gör ett video inlägg med henne sen :D yeeeei
ajaaa, nu ska jag fråga om nån vill ut i 10 minuter -.- hejdå

hos amanda

giiick skit bra på NP, wohoooo. nu har vi lunch så är hos amanda för hon måste ta spruta. hon bor ju bredvid skolan så det är niiice. vi har snaart gympa. :P vi ska springa ute..... i detta vädeeer. så jag hoppar nog över det. hihihihi. slutar halv 4 idag bläää. sen ska jag leka med korven, saen träna med tutten.
ajaaaa, hejdå


godimogi

Igår var jag med johanna och rosen. Det var faktiskt kul :) gamla goda tider alltså -.-
Först mötte rosen mig i centrum sen gick vi till johanna, Casey o nadya var oxå dära. Efter ett tag drog nadya och casey hem och vi andra drog till rosen och chilla galet.
Idag är det torsdag och det är NP i matte !! skit kul. Efter skolan ska jag nog chilla. SEn mot kvällen blire träning :D YEEEI. Ajaaaa, måste börja fixa mig lite alltså :)
ciao era korvar

så här ser  man ut idag då... hahah


NÅN SOM SÅG DEN HÄR GALNINGEN I MÅNDAGS NATT?

Hjälp asså. Hon gick runt till alla med sin mopp och nalle? Hahahaha

Bara jag som hatar vädret!

kom nyss hem från skolan. Drog en timme tidigare för hade ämnestuga och skulle göra klart spanskan, som jag har här hemma. Idag vill jag verkligen inte vara ute! jävla cp väder. så ska sitta inne som ett emo och plugga matte, spanska o biologi. Ska vara duktig liiiksoooom. men nu ska jag kolla på dagens avsnitt av andra avenyn :D:D:D yeeeei. ha det bra era bögaaar

alå

nu har det uppstått en goliidoolii sak, den här helgen var tanken att vi skulle spåra ut tooooootaaaaaallltttttt mohaha, men aa nu är det ju så att det är valborg nästa helg, så vi sparar oss till varborg och har en chipshelg i helgen istället & bara chillar galet.. jag & julia hade en idé om att vi skulle skicka ut rosen i en båt på vattnet åxå... hahahah stört! jaja vi får se vad som händer helt enkelt :D färga håret i dag så har nyss fixat det klart & nu är jag brownie, fett ballt. jaja, tjadå lökar / jennie

hej bögar

TUTTEN fixade aldrig designen !!! lata jävel.
Har läsning nu, hejdå !


godenmurgiiit

Gårdaaagen:
EFter vi varit i Nadyas skola, så köpte vi hårfärg. Gick till mig. Blondera mitt hår. Gjorde hamburgare. Jennie drog. Julia färga mitt hår RÖTTT !!! Rosen kom. VI satt på ballkongen. Såg snygga killar. Drog från mig till rosen. Sen mötte vi Casey. Följde med Julia till bussen. Jag o Rosen drog till Rosen. Sen kom Nadya. Vid 9 drog jag hem och kolla på dhw, somnade med Tv:n på. hihihi. FAn vad KUUUUUL jag hade igåååår alltså. och mitt hår är as snyggt nu :D:D:D:D

Dagens :
Vakna 7.15. Duscha. Fixa mig. Äta frukost. Och nuuuu, sitta vi ddatan och dricka vatten :D hahah.
Idag funderar jag på att vara hemmma efter skolan ! :D Meeeen kommer säkert dra ut ! HIIHHHII


Kolla huuur rött mitt hår är nu :D !


hejdå svart, ha det bra

trött på det svarta, eller aa det var inte ens svart det var svart i topparna mörkmöööööörktbrunt överallt & ljusbrun utväxt.. och även om jag skulle fortsätta färga det svart så skulle färgen gå ur efter typ 2 veckor som vanligt & bli mörkbrunt istället.. så köpte blondering & såhär blev resultatet och nu ska jag ha såhära fääätttttt länge, är jättenöjd!!!!


sexigaste färgen jag haft nånsin.. eller inte hehehehehhe! ska lägga in brun färg imårrn pallar inte nu. från vitt till brunt till svart till orange till brunt & sen till naturligt blont, FYFAN VA COOLT :P:P ;)


Dagens

Jätte fina kläder jag hade idag. Det är ju inne med fläckar på kläderna också i vår, så jävla hett! Aja tröjan är från nån blom affär i stan och byxorna från naturis. Jätte fin vår outfit med blomtröja, ksss som är så inne asså! Aja vet att ni är avis på min outfit.. -.- Jätte gii'ig bild

BRANDBERGEN !!!

Idag så drog jag, julia o jennie till brandbergsskolan och gav nadya en lite kramizzz. Sen köpte vi glass och kolla på guld. Nu blonderar vi mitt hååååår ! :O kommer bli orange, men ska ändå färga rött igen om en timme :D HIHHIHIH, det visste ni inte vaaaaaaa?!
Gud vad roligt vi ska ha idaaaag !


Vet att ni vill bjuda oss på en drink !


TJENA

Nej försov mig lite idag då, men ska åka till skolan snart. Måste bara få tag i mimmi!!  som vägrar svara när nästa lektion börjar :( ! Ajaaaaaaa, Idag ska nooog alla vi göra någor  ruuuligt. Får väl se vad som hittas på.... :) 
Tutten fixar bloggen idag har hon sagt, men hon är laaat så hon kna väl ändra sig.



hahha, när jag och amanda gjorde diskmedeltårta !

Heejdå era korvar.


CHA CHA

Cha cha era mupps siitter i skolan & runkar galet, haha skojja bara men iaf sitter här med Malin & väntar på att lektionen ska börja. Skiiit trååkigt men gårdagen var sjukt nice.. man kan nästan tro att jag släppts från mentalsjukhuset ibland alltså. mohahaha
Dagens händelser har inte riktigt blivit planerade än men mer galenskap blir det eller snarare mer bus. ^^

Nej nu orkar jag inte blogga så vi får höras senare gullungar !


ROCK'nROLL mannen

Bild tagen från en utav våra sexualkunskaps lektioner x')

/ Royz

kryssning


bild från förra kryssningen som var helt störd hahaha...
nej nu är jag taggad på att åka men har inga pengar :(((((((((( allt är karoschkas fel

tjo

kom hem för ett tag sen & nu jag sitta hära. var ju hos rosen idag med tjejorna..rosen satte på sig plast runt hela huvet & toapapper runt midjan sen hade hon en mopp & nalle med sig, sen gick hon ut så vi var ju självklart med, fast gick typ några meter bakom & gick o asgarva.. aa hon sprang efter folk & skrek o typ vifta med moppen som förövrigt stank skit HAHAHAH bilder & videos kommer väl senare antar jag det är amlo och julia som har dom :D

hihihihihi

Nu är viiii hära på re... ! Vårat hem ! Guud så kul vi har!

GI


SÄGER BARA EN SAK: JULIA DUNK!



lyssnar galet på 107.5, så jävla bäst.
är hos rosen är på bästa humöret, yes!
nu ska jag dansa med min älsklings rosen :D

/julia


din lilla.... vet inte vad

Inte bråka med Pumaofsweden


glada rumpan



myyyyyyyyyyy....


hoooome

nu är jaag hemma efter en rolig dag i skolan ! Skaaa plugga biologi nu, sen träna och sen åka hem och göra klart spanskan, VILKEN ROLIG DAG !
/ RUMPAN


sur

vakna typ vid 11, gick ut på balkongen & chilla galet. måste städa mitt rum & toan bläääää.... aja har vart sur hela dagen pga en LITEN FITTA SOM VART MIN FÖREDETTA JÄVLA VÄN, som tror att hon kan äga ut än vilket hon trott att hon kan göra i flera år men aldrig lyckats, hon kanske borde lära sig att det inte går att göra det med mig utan att hon ska inse att det är hon som ska lyda det jag säger till henne & hunda efter mohahahah....aja, ska träna ikv tror jag, men känner hellre att jag vill ha kul ikväll o göra nått stört än o sitta på ett instängt gym där en snubbe kanske gymmar som jag skämt ut mej totallt inför.. jaja, ska städa nu :D
/jennie


bläääääääääääääää

VET ATT DU ÄR JÄTTE COOL !?


Enghliiish

nu har man engelska. verkligen kuliiiigt. :D Nej med ska skriva min engelska presentation om musik nu :) måste bli klar.... Har bara en lektion kvar sen, sen ska jag hem och plugga, och ikväll ska jag träna med Tutten.
Vet att ni vill plugga med mig !

/RUMPAN


Bunm

HELLO BIATCHES !

I'M BACK IN THA HOUSE, SÅ VAD GÖR NI?

SJÄLV SÅ SITTER JAG HÄR MED NÅGRA FRÅN ENGELSKAN ...KULKUL !

PULLA KNULLA & RULLA LUGNT NU ALLIHOPA ! <3


/ ROYZ

Skola nu

cha cha Rosen här allt bra? Ser att mina vänner bloggat på som fan medans jag varit borta från datorn, men det är ju nice. Själv är jag hyper trotts en liten mild baksmälla från i lördags som inte riktigt förvinner. Nej nu har jag matte see yah later looosers !
Btw min helg har varit sjuuuukt underbar !
xoxo
Royana ;)<3

mååååndag

Nu är det skola :D YEEEI
/RUMPAN


okej seriöst nu

jag har panik, finns 2 jätteintressanta anledningar..........

1, det är nått som låter överallt hära, typ nån som slår i något... jag lovar att det är nån på vinden

2, vågar inte gå till mitt rum för att det är mörkt överallt OCH JAG VILL SOVA NU............

aaaaaaa alltid när jag är själv ska det låta massa saker, inte kul
men en sak som är kul.....är den hära bilden moahhahahah


wow

aaa det var värsta festen, nu är jag tillbaka



VI VET ATT NI VILL DISKA MED OSS....




fyfan va stört HAHHAHAHAHAHHAHAHA



...hej




mmmm, mommmmoooo fett gått<333

..

öö, där är nån som dunkar skithög musik och gör massa dödsskrik utan för mej.. kanske är fest? ska gå över & kolla......

Aska!

Wtf?! Ännu ett täcken på att jorden går under om 2 år?

godinattti

haft en skit nice helg. :)
Men nu ska jag sooova. GODNATT

vi tjejer hos johanna i lördags,
//RUMPAN


God natt alla köttbullar

Idag va lite seg dag. Jag 'städade' och lyssna på musik. Sen mötte jag rosenmosen vid centrum. Vi drog hem till hennö och kolla på en film som jag blev helt inne i.. Sen ringde min dampmamma<3 och sa att de va mat så jag och rosen gick hem till mej och åt grillad kyklingjävel, skit gott! Sen gick vi till c och mötte upp girlsen. Alla drog hem till emilia och kolla på en konstig film. Alla blev lacka på mej och Nadya för vi börja asgarva xd Anledningen va att Nadyas baba skrev kramiz och Nadya skrev fjortis då skrev Nadyas pappa vad fan menar du? Och sånt tycker jag och Nadya är skit kul :-D sen gick vi ner i källaren för emilia skulle lägga ner lite grejer, då dunka rosen huvudet i dörren haha xd Jaja dags att sova nu dåra. /Julia

hoho

precis ätit, ska fixa mej lite sen dra till emilia.. håller på att ladda upp bilderna från i går på facebook SEN SÅ LÄGGER JAG UPP DOM HÄRA :D men det blir senare ikväll för nu jävlar måste jag bajsa...
& aaa, jag ska fixa desginen åxå men det finns typ inga bilder man kan använda :D
/jennie


blääää

jävla söndagar alltså !
måste man bli så hära för man hade kul kvällen innan eller ?!?!?!
Nej nu.... blire inte kul.
MOHAHHA


chillimahalla

Jennie drog nyss, :) Vi drog och käka lite bakismat och sen åkte vi och hyrde två filmer, Kollade på ena nu, eller bara halva. Ikväll kommer tjejerna hit och då ska vi klutta film o moffffa massa. :D MEN nu ska jag fräsha upp mig, :D tog lite bilder igår som snart kommer upp i bloggen,

HEEEEEEEEEEEJDÅ

Så här ser man ut en seeeg dag.... hihihhiihi

// ÄMLOOOO


bakiiiiiiiiiiiiiiiis

tjo. igår var det RAJTANTAJTAN, massor med bilder som jag lägger in senare :D drog typ vid 1 tiden med julia så fick jag skjuts hem, hellre det än o åka buss senare helt själv o möta några man INTÄÄÄÄÄ gillar... speciellt när man druckit åxå, blir alltid galen om bara en liten sak händer :DDDD jaja snart ska jag hämta upp emilia sen ska hon äta nånstans typ sen får vi se vad som händer :) tjadå / jennie

Gi

Mobil bloggar så inlägget ser lite cp ut. Igår vare chill blev lite pj och vb Hahah! Bilden hittade jag på min mobil från igår, de är jennie och några coola killar xd Orkar inte blogga mer nu, jag vet att du vill äta med mej /julia

beeedtime

Åkte till tyresö med Jennie o Julia vi 7, men fick vänta in en killle i en och halv timme, för han SOV!
HAHAH, Kvällen spenderades hos Johanna, en gammal vän :D sen drog, jag, sandra o stefan hemåt. Bra att man har vänner som bor grannar, så slipper man gå hem själv :D ska sleeepa nu, haft en rolig kväll med roliga oo tråkiga saker, :D
Vet att du vill diska med mig, ciao


Nu har vi blogg !!!

Designen kommer bli fixad snart :) Julia gjorde bara en snabbt på 5 min :) aja, nu ska vi laga food. sen ska vi till johanna i kväll :) ciao

// Emilia o Julia


chillimahalla


Lördag


vackra julia o emilia


WOHOOOO

Nu är vi en blogg, :D nice va?!

BIIIDIIII

hur smakar rumpa? /julia

RSS 2.0