ååååååååååååååå

fan vad alla bloggar har blivit tråkiga -.-.-.-
kissie-samma skit hela tiden
hugo-VAR min favoritblogg, har blivit as tråkig skriver typ om träning-.-
paow- braaa
dessie- tråkig
gi-OOOOOHHHHHHHHHHH

hiihih nu ska jag blogga

Sitter här i min egna lilla värld och filofiserar om livet glada dar o lyckliga sttunder, nej skoja. Men iaf jag har mens så är irriterad på ALLT. Så kommer liksom en efterbliven råtta och trampar på mina fötter sen vibrerar o piper nått hela tiden MEN JAG HITTAR INTE VART DET ÄR! Aja skit samma, det har som sagt vart lov, jätte kul. Har festat mestadels av dagarna och  a supit typ. Jätte kul. Idag börja skolan (eller egentligen inte) men eftersom jag ville dit så åkte jag dit ändååååååå och satt och kolla bigbrother HAHA aja, men i morn börjar jag på min praktik pirrpirr. men men bir säkert skoj ELLER man får ju hoppas det.... Sen är man fattig oxå.... Inga pengar TILL NÅTT ALLS. Dax för mig att börja jobba igen liksssssssom. Denna vecka händer inte så mkt speciellt. Ska nog jobba hela helgen men på onsdag ska jag på studentskiva men jennie o lilli, vi ska supa ner JANNEEEEEEEEEEE yeah mothafucka (eller hure stavas) JA nu ska jag klaga lite på en sak, ALLERGI!!!!!!!!!! fick en allergichock i helgen hos lilli o allt är fortf fuckat, det är jätte tråkigt tkr jag. men nu ska jag sitta o proppa i mig mars för jag har mens.
juste jag är 18 nu, vuxen, YES

söndag

Shit vad blogginläggen strömmar in. igår va en najs dag. var först ute på promenix sen när jag kom hem vaft jag radtlös så åkte till handen med rosen o åt en litten hamburgare o glass. sen drog vi till farsta o hon gymma. jag fick tydligen inte provträna. så satt o kolla på kosta lixom 150spän no way snålisar. sen drog vi hem till hannah och chillade. sen drog jag hem o käka mötte lillie o emili i brb c och köpte lite skitdricka. Så drog vi t lillie o fixade oss sen mötte johanna på bussen o sen oliver vid närsjukhuset o drog hem till han. dit kom alla chillisar o matilda och vi körde ölspelet och så. De va ruuulit. sen drog jag hem lonley haha men träffa några sköna på vägen. nu ska jag äta hejdå. PS. ALLA MÅSTE BLOGGA NU, SAKNAR DOM ROLIGA INLÄGGEN, TRÖTT PÅ ALLA KISSIE BLOGGAR DS.

kul blogg

sitter o chillar, skulle egentligen dragit ut me syrran men blev en hemmakväll ist efter att man fått reda på en grej så är ganska så depppppp plus att man är sjukt trött.. så jaaa igår va de kryssning, de va faktiskt najs, eller början på kvällen va ganska seg plus att alla försvann så kvällen spenderades mestadels med rosen hahahah :D o tillslut så söp hon åxå till så satt vi där me en jävla hink med redbull o vodka hahaha.. jaa o sen hände massa drama nån idiot som inte kunde bete sig  så ja de va väl inte så jättekul när man väl sitter fast på en båt med den personen.. och väktarna då?!?!?! asså herregud hur FAN kan dom ens få vara det, speciellt när en 40 årig gubbe frågar om man vill ha korv typ och står o typ raggar, sen att nån annan idiotjävel är skitotrevlig osv, fast han snackade itne jag med men ändå, sen så stängde baren o allt o man va skitsugen på vodka så går ja o frågar en väktare när fan skiten öppnar då står han o myttar o säger att dom alldeles strax skulle öppna MEN NEJ DE GJORDE DOM SJÄLVKLART INTE, så jävla irreterande, jävla spybåt seriöst, skitdrygt. orka ritne skriva mer hhejjjddååå

RSS 2.0