HAHHAAH fan vad kul jag har

Idag har jajg varot i skolan, faktiskt en helt ok dag. Sen var ajg på picknick med linnea, jennie o evita. Sen har jag suttit hemma och muppat mig vid datan. jaaag har fan as kul... jag säger liksom hejdååå till folk på mina konstiga vis. visst vissa är ju normala. MEN jag har bestämt mig för att göra så folk tror jag är psyyk HAHAHA. Speciellt med alla bönder. Nu tror iaf mattias att jag ska slå sönder en ruta HAHAHAH fyfan vad kuuul. I morgon är vi lediga, ska åka till staden med jennie sen till varmdö och parta. PUSSHEJ
Lite tips på hur man kan säga hejdå...

hittar  ni något snooor i min näsa?

Bighead

Nu ska jag vandra och möta nadya, ala e efterbliven så han får inte va med.. Hejdå

YYYYYYYYYYYY

CHACHA nu ska jag softa en och en halv timme hemma, sen ska jag ut och träffa nadya och kanske aladdin (den där arabi-boy) ska ta solisar, de e ju typ 30 grader ute :D har inte träffat nadya på över 2 månader tror jag, sjukt :O


alassin och nadya för 1år sen nästan hahah

/mamma

heeeejsan alla mina barn! de e mamma här <33 har ni borstat tänderna och kissat?


...fan

kom hem för en timme sen typ, suttit på teori såå aa höll på somna typ hehe..  måste planera helgen ja måste göra något kan inte vara hära nu, är i en period då jag blir äcklade av alla o irriterad om ens nån smsar eller skriver eller ringer överhuvudtaget, aaaaaa sån blir ja ibland ganska najs faktiskt.


hahahahh potatoooo.måste ut på landet fort mår fan itne bra på d här ruttna stället.... fan måste åka imorgon.....fan måste tvinga nån följa med.........fan

hej jag heter robin

chacha nu e jag hemma hos julii och kollar på mitt gamla hus, hihi!
snart kmr freddefisken hit sen ska vi gymma med linnea.


trollet slog mej, aj :(

mtf

hallojsan!!! ida har ja varit i skolan aa där mår man fan inte bra asså alltid massa spykänslor. sen drog ja hem asså ja vet fan inte va som hänt me mej ja skrattar åt helt konstiga saker de hände en sak idag som va helt sjuk asså VAFAN HAHAHAHHAHAHHA men de kan ja fan inte skriva hära sen va ja o trena o sen körde man nästan på en viss person........imorgon efetr skolan ska ja sitta på typ 4 timmars bilskit om drugs o andra saker som man måste gå på wuuhuuu...
ps. äcklad av alla.
ps. trött på alla
ps. fuckoff
DS.....
<3<3<3


asså vafan hahahahh jävla bondefrilla ... SPYABILEN<3


business

här ätit allt som går att äta hemma, det betyder att det snart är dags att dra ut på lite business-talk med emili!
känner mej fett ful idag, tror jag ska köpa lite godis och tröstäta :D hejdååååå gasas


hahah jag och looofan i sommras på sandras 18års dag


tvillingarnas stjärntecken (JAAG!!!!!!) ;))))))))))))))

fyfan va läskigt, allt stämmer ju typ........

Tvillingen är ofta på språng och har en tendens att komma lite sent till avtalade tider.

Tvillingen brukar bevara sin ungdomlighet och nyfikenhet på livet långt upp i åren och är duktig på att lätta upp stämningen.

Den som är född i Tvillingarna är anpassningsbar och uppskattar miljöombyten.

Tvillingen kan ha lite svårt för att bestämma sig och skjuter ofta upp problemlösningar till sista minuten.

Rastlös och otålig som du är trivs du bäst med ett rörligt och omväxlande arbete. Helst ett där du ofta får chans att lära känna nya människor och se nya platser.

En av dina sämre sidor är att du sällan har tålamod att fullfölja dina projekt.

Du skiftar ofta humör och kan ena minuten vara glad och pratsam och nästa stund tyst och tankfull.

Ena dagen är du en elegant dam och nästa dag står du med ingen ork alls att fixa dig.

Övrigt:
Tvillingarna är rädda för att prata om sina känslor.
Väldigt lat och slarvig och oftast tröttare än andra.
Måste ha förändringar i livet för att må bra.
Tendens till humor och man har oftast aldrig tråkigt att umgås med en tvilling.


baaagooooooooooooo

nån har somnat hahhaha


rosen har somnat hahah naaw.. men jag känner mej jätte pigg och fräsh!eller inte..


ändring

jag ska bli nykterist, får väll se hur de funkar.. haha nej men de va längesen man gick på fest utan att dricka, festar inte varje fredag-lördag men när jag väl festar dricker jag. nykterist ska jag inte säga, men skit samma.

jag ska börja gymma. mamma vill att jag ska börja gymma. har ju nte tränat sen typ 5an/6an, eller har typ joggat kanske 3 gånger och test gymmat på olika gym 5ggr ungefär på alla dom här åren. får väll se hur det går med gymmet, gillar verkligen inte att träna men gör man de med kompisar funkar det väll. vill dessutom inte gå ner i vikt, så varför träna? bättre kondis och man mår kanske lite bättre, mendre trött osv.

jag ska bli lite trevligare. har fått mycket "klagomål" att jag är otrevlig osv de senaste veckorna. fick byta praktikplats bara för att dom inte tyckte jag verkade intresserad typ? de va ju lite cp men what ever, och folk som inte känner mej kan jag vara otrevlig mot fast vissa förtjänar det verkligen.

jag ska anstränga mej mer i skolan när den börjar. det är ganska lätt att få G i min skola och jag har tyckt att det varit skönt att inte behöva anstränga sej så mycket, men nu ska jag försöka plugga lite mer/göra uppgifterna bättre så jag kan få bra betyg. har tillome fått vg på vissa grejer jag inte har tyckt varit svåra och inte pluggat på så nu ska jag anstränga mej mer så att det blir mvg osv.

allvarlig text haha, och jag vet själv att jag inte kan bli en stel pinne som pluggar/gymmar varje dag och sitter inne på helgerna! men mamma har sagt till mej ordentligt nu så jag testar väll att lyssna på henne lite mer och gör som hon säger (inte alltid, no way) menmen..

blygläpp

Igår var jag hos kim och chilla med juli o jenni. Drog sedan till rosen och slagga där. Men pga massa skit så fick jag sitta och vänta på henne i hennes port till halv 6 på morgonen !!!! fyfan vad irrii. Det var iaf nice igår, MEN idag blire nog ännu bättre! WOHO fett taggad. Har precis duschat för jag hade massa öl i mitt hår fräääscht och för att jag stank rök (inte mysigt). Ska klä på mig sminka mig och fixa håret sedan dra till rosen och hjälpa henne att fixa!
ha en trevlig helg era korvar. SEES I DIMMAN
Jag och Rosen hos henne innan partyt igår! WOHO

balle

shiet vad hände igår?!?!??!?! hahhahahah nej jag skoja bara men kollade nyss på 3 videos från min mobil bla en när jennie gosar med ********************* och nån bah slår ner galler i handen?!
jaja nu har jag fyllt på en grej tills ikväll och ska väll snart börja fixa mej lite för ikväll då jeevlar!
skulle ju bli lugnt den här gången men vi får väll se hur de slutar, brukar ju vara lugnt.... eller?!


fest frisyren! hahaha


...

aa vakna nyss måste duscha nu eftersom havla mitt hår innehåller energidricka och jag har alltid velat testa kasta en ''drink'' på någon för o se hur d är hahahahahh o igår gjorde ja d:D eller inte drink d va åxå energidricka o de va fan kul så de ska jag fan forstätta med .idag blir de att kasta en på julia eftersom hon ligger o knullar överallt så får man va ensam me alla idioter................hahahahahahahah ska iväg om en timme så måste jallajalla sen blire hem o fixa sig o så o sen ikväll DÅ JÄVLAAAAAAAAAR!!!!!!!!!

Hej

Nån kasta ut boris från balkongen helt respektabelt men nu ska jag sova vafan håller folk på med så jävla kul hahahaha

raggmunk

tjenaaaaaaa sitter just nu hos julia o hon typ pratar me polskamaffian :S vi vet inte vad som händer ikväll just nu massa olika alternativ så ja tror de slutar i polen faktiskt.. men aa fucku äckliga readers hejhej

shå shå woop woop

lyssnar på titilurum-musik ni vet folkdansaktig med lite slalsa i sej ;);)
ikväll ska jag snagga håret, hade de förut <3 sen ska jag gå på folkdans-kväll med mina vänninor och kanske några stiliga ungkarlar! den ni ;);););) om nån timme kmr min vännina till min busshållplats och vi ska förbereda oss med lite salsa och några bärs!

alltid samma sak hahaha

alltid när man ska göra ngt på helgerna så ska de bli kaoz, hahaha fan asså..


hejhej nu äre fredag.

står lite olika försag på agendan ikväll får se vad som händer :)
denna vecka har jag bara legat hemma och bajsat typ. Har fått ett nytt jobb på donken oxå HAHA BETTAN PÅ DONKEN.
hahah jag börja garva när jag tog bilden för min hund ser ut som en konstapel HAAHAHAHAHAH

fuckat

ja kan inte lägga in bilder eller något vet fan inte vad som hänt men aa.. idag va ja i theschool sen drog ja hem o drack cola sen träffa julia o vi drog till rosen där vi dunkade hardsyle på ballen o så sen vi äta sen rosen dra till hennes kille då jag o julia drog till p73 o sket. nu e ja hemma o ska snart duscha o så sen ska ja sova ahhahahahahah fett trött idag igen o imorgon e de FREEEEEEEEE DAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

gee

HELLLLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.. jaaaaaaa igår dååååå sov ja juli emili hos rosen asså hahahhahah fan va stört nu när man tänker efter.. först drog vi o handlade gottigott o så sen drog vi hem till rosen, juste vi hade tagit med begagnade saker som låg utanför henne åxå lite halvruttna sådär så de va ju najs.. hon blev riktigt glad faktiskt.....hähä.. jaaaa o sen satt vi o prata lite o så, doppa julias huvu i toan o sånadära vanliga saker som händer lixom.. o sen ska vi gå lägga oss o julia pumpar upp madrassen me damsugaren o sigge blev fett fascinerad eller hur fan d stavas hahahahah.. sen kom d lite döddskrik här o där o vid 4 tiden typ började allt de läskiga!!!!!!!!!!!! emilia skriker först att de en hund som e vid henne sen typ lite senare att nån kom emot henne så hon ligger o skriker o rosen ba ''VAD, VAD EMILIA VAD???? VAD HÄNDER EMILIII!!!!!!!!'' HAHAHAHHAHAHAHAHHAHA asså guuuuuuuud-.- så vi sov me tänd lampa sen, o proppen gick åxå hahahahha så sigge blev typ sur på morgonen o så.. drog t skolan sen ganska lamt faktiskt..?????? aja nu ska ja duscha sen ska ja nog gå sova har typ sovit en halvtimme sammanlagt eller något fyfan -.-

jag vet en som brukar flippa till den här låten


whats up with me and food?

va på praktiken idag (kul oh veta, känns som alla mina inlägg börjar så -.-) dom e fett sköna där, tur att jag bytte dit, dom e inte lika torra som på förra..  
vet ni, min magsäck måste vara skit stor, för den känns alltid tom! blir hungrig en timme efter jag ätit och när jag blir hungrig då blir jag skit seg -.- konstigt att jag aldrig blir fet, men de e soft! nu ska jag äta, yeaah you heard me eaaaaaaaat!

döööööd

e skiiiiiiitttttttttttttttttt tröööööööööttttttttttttttttttt!!!!!!!! har praktik nu, tur att jag har 2 timmar mindre än alla andra!
igår hade vi lite pyjamasparty, alla va helt i sin egna värld och alla snacka om olika saker hahahah!
nu ska jag till bussen med rosen och sen ska jag bada i rudan hejdå :D

pyamaspartyyy tonight!!!!!


hahahha fan vad snygga och guud vad jag e duktig på paint!!!!!


jag vet en som brukar dansa sals till den här låten





...rosen



jag såg en myra

ÄCKLAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hejdå bebisar

wohoo

imorse åkte jag och mamma och snackade med kärringen på coop, hon fattade tillslut att hon hade gjort fel, fast ville typ inte erkänna det naaaaw :(:(:(:( men nu ringde nyss mina lärare mej och dom hade fixat en praktikplats i farsta strand, så jävla schyssta :D så idag får jag "ledigt" sen imrn börjar praktiken igen dåraa!
är ganska taggad på helgen också woho fyfan vad nääääääääjz, ska vara med i "bigrosen" hahahhaahha!!!!!!!!!!
vi ska låsa in några på toan och filma och göra ett program HAHAHAH! noooo ska jag ättaaah litte maaathhh, sen ska jag till sagas nya huuus i sågen :D:D

OHHHHHHHH yeeeeee

hejsan alla glada. nu sitter jag hära klar för att åka till the skola. jete kult. I fredas fick jag beskedet om mitt sommarjobb... åker bort hela sommaren för att jobba på Grinda. Det ligger någonstans på vaxholm. Känns lite läskigt att åka bort hela sommaren. Kommer bo dära och typ åka hem några fåtal gånger. känns som man kommer missa saker och ting, men så är det ibland. Åker bort min första helg nu den 2 april. Ja då börjar allt på riktigt.
såååhära ser lilla emili ut idag... pusspusspuss

fml just nu

fan vilken tråkig dag, sov till kl 2 bara legat hemma och suttit vid datan exakt hela dagen, deppig pga en grej som e jävligt irriterande och sänker självförtrendet som fan kuljul -.- men nu kan jag berätta lite om igår som va nääjs ialf. först va jag hemma hela dagen och städade och åt med mamma, pappa och några gäster. sen vid 8? drog jag och mötte anna vid centrum och köpte läsk. sen drog vi hem till linus där några va, chillade där och drack lite. sen drog vi till vh på fest, hahah träffade en skit dryg/skön gamling på bussen. vi han inte vara där länge alls, alla blev utkastade på ett dampigt sätt haha nån kille rev ner hela glasbordet wtf!? så vi drog hem och vette fan vad vi höll på med på hemvägen hahah????? vi drog till linus igen där typ alla va helt däckade?!?! sen följde anna och pk mej hem vid halv 3, aa sen när jag kom hem blev jag skit irriterad över en jävla grej usch. men gårdagen vart ändå lyckad!


2år gammal randombild hahah saknar dej nadya <3


helgen!!!:P

a kay a.. 
 
aa iaf HAH HEHE HOHO HIHI min helg va såhär::::::

ifredags va ja så jävla taggad på dra ut ut o flippa men självklart dom gångerna man är taggad så ska de inte hända något. så ja va hemma o sen skulle ja kolla på en film o fick damp på ljudet för ja hörde inte ett skit så flytta hela jävla soffan fram till tvn (typ en halvmeter ifrån) hahahahah o så hade ja hörlurar istället smart va :D:D fast fick jävligt ont i huvet av o sitta så nära...

här äre reklam dåra hahhahaha men man ser hur nära ja satte.. så såg min fredagskväll ut dåra hahahahah


i lördags så fixade ja mej o så på dagen o drog iväg nånstans åxå men minns inte var nu hhahahah.. sen på kvällen tog ja fram min älskade vodka flaska o drack för mej själv i min ensamhet, va så jävla trött på att de aldrig hände nånting o pallade inte vara nykter asså fan va störd jag är egentligen dedär är fan inte okej.. hahahahaha sen hittade ja en till flaska i garderoben o fan va glad jag blev då.. sen drog ja till rosen o va där typ hela kvällen o så kom hem vid 3  och pratade i tele till 6 typ fyfaaaaaannnnnnnn.. e skittrött nu vaknade typ 1..
HAHAHAHAHHAHAHAHA gud va ja gillar den här bilden <<3<3<3<3 jävla polacknäsa


aa och idag dåra så vaknade ja ju som sagt vid 1 typ sen drog ja ut o satt ute ett tag



sådär ja!!!!! nu vet ni allt om min helg hehe hejdå äckel

känner att bloggen börjar gå lite överstyr..

de skrivs så attans fula ord i den ähr bloggen!!!!:OOO fattar inte vart småflickorna får sina ord ifrån ja tror galaboKa är den skyldiga faktiskt.. aja kommer lite bilder snart som beskriver min helg hahahaha.........

& de här gjorde min morgon idag hahahah wtf




ÄCKLIGA JÄVLA HORFITTKUKÄCKEL

SERIÖST FATTAR INTE HUR VISSA VUXNA JÄVLA MÄNNSIKOR TÄNKER, VAD FAN HAR JAG GJORT? INGET NEJ EXAKT INGET JAG HAR GJORT MITT JOBB JAG HAR FUCKÍNGGGGGGGF G FÖNGLÖKJEBHÖLKJBHLJEDBHLÖBHLBHEDÖÄHNLÖLS ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ  JÄVLA ÄCKLIGA HOROR HELT ÄRLIGT AAAAAAAA HOROR NI SÄLJER INTE SEX MEN NI SÄLJER SKITSNAKC SAME JÄVLA SHIT, FAN VAD JAG HATAAAAAAAAAAAAAAR ER ELLER IALF DEJ DIN JÄVLA FULA JÄVEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FUCK YOU FÖRSÖK INTE FÖRSTÖRA MITT LIV OCH MINA BETYG NÄR JAG GÅTT I SKOLAN I 10 JÄVLA ÅR JAG GICK INTE FÖR ATT DU SKA FÖRSTÖRA DITT ÄCKEL TAGGA USCH FY FAN FALSKA JÄVEL!!!!!!!!!!!!!!!!

kuk.

Tänker inte göra ett skit idag. va på kryssning igår, skit kul faktiskt. Men nu tänker jag gräva ner mig och inte snacka med någon. AVSTÄNGD MOBIL denna kväll. Tack och hej

hahahahhaha rooosen äkta adam tensta frilla du hade förut :D


HAHAH sjuka


asså wtf!

haha märks att jag har tråkigt,
sitter typ alltid och söker på tatueringar och sånt skit


aboläeeeeen

heheheeeeeeej alla blåbär i lingonskogens hallonsnår i bananträdet!

idag har jag ruttnat på praktiken, börjar faktiskt tröttna som fan men vad gör man, ända positiva e alla gulliga gamlingar som frågar mej om hjälp <3333 sen efter det åkte jag till tc med fågeln linnea och åt donken sen vidare och träffade wojivojis i jakan.

vet ni några saker:
•wendy is a chiniiie
•jag tkr emilii och jennii borde skriva lite i bloggen så jag har nånting att läsa för våran blogg e den ända roliga -.-
•jag tappar hår, kmr bli flintis men det är ju snyggt ^^ ^^ ^^


innelistan

just nu är det as inne att ha ni vet lite fladdrande näsborrar, that is soooo cute <3 tycker inte ni det ;);)
fladderifladeri mmm vill verkligen ha det min näsa e så stel :(


en blå nässköljare


vill haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mammaaaaaaa sneeeela <3<3<3<33


saaaaaaant?!


CP

har skiiiiiiiit tråkigt och får damp på min facebook, den har serisöt virus på nått sätt?!
ändrar bilder, kan inte se kommentarer ibland, chatten försvinner ÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!
försökte precis fixa den, men då är min pappa så idiotisk så han drar ut internettsladden. HA HA, verkligen tror att jag e pantad, fixade det på 2 sekunder och han säger att den måste ha ramlat ut HA HA kul skämt, fy fan!
den här veckan blir det troligen lite business, but we will see..

GODNATTI

tjeeeeeeenare mannen, ska borsta tänderna nu sen soova.
mohihahoha? aaaja imrn har jag praktik, fan längtar redan till nästa helg.
palla slavjobb utan betalt!

jag såg en litte spoken so jagh bli gätte rädd, jah skrik


hahahahah ja dör, min nya flipplåt



bra va?

!!! ;)

gud va jag älskar alla

mmmmmm kärlek till alla gullisar där ute

<33333333333333333333333333

men hej äckelbloggen

har inte pallat skriva gör typ aldrig de längre.. idag har de vart sån där äckel dag då jag är äcklade av alla, trevlig jag är. visst? fått massa sms av nått random företag åxå men de visade sig att ja skulle hämta ut en ny telefon ää aa helt random. imårrn äre tidig uppgång ooohhfuuuck pallante.. jobba me emiliafan sen ska ja ta 5 nya hål i öra känner att ja måste göra nånting bara, så de fick bli det dådaaa vill inte pierca mig för man får så jävla fula ärr av det, börjar ångra lite att man gjort i naveln för de är så jävla fult me ärret man får efter som om nån har borrat dära typ. sen ska ja färga håret åxå fast de får bli på tisdag!!!!!!!!!!!!!:P undra vilken färg de blir!!!!!!!!!!!!!!!!:P aja men fickkoofofj hejdå


gammalbild från rosengårdblattlåtjäveln

shoobräh

senaste dagarna har ju gått åt att praktisera på ÖB med jenu, i fredas vare en jävla tripp runt stockholm. fyfan kaos alltså. sen gav jag bort min dricka till två tjejer i röda jackor. haha psyyyyk. smsa skumma smsa med nån random. jaa men det var kul iaf :) sen  prata jag med bebo hela vägen hem från gullmars. hahah käände mig lite ensam på bussen heheheh... Igår åkte jag iväg från haninge för pallade inte hänga hära. Fick typ värsta paniken att jag måååste bort. SÅÅÅÅ då åkte jag iväg över natten.. Hade mysig kväll framför tvn med film och gooodsaker och självklart treeeeeeeevligt sällskap heheheh :) Idag har jag etit piza med mamma o några och bara legat och slappat in my beeed sen jag kom hem :) ska typ duscha och kolla sollliiis på tv sen fan ska jag soooova i morgon äre prakltik börjar kl 7 :P jobbiiiigt.


heeeeeeeejdå


sneeeekoooft


HAHAHAHA skönaste människan


det är inte äckligt, det är ATT BJUDA PÅ SEJ SJÄLV!
för helt ärligt, om ni skulle bajsa på er i tv, skulle ni inte hålla käften om det?!?
HAHAHAH love him


några frågor till er bloggläsare hihi

hej gillar du att bli smiskad i rumpan?
känner ni lakupippu-snubben?
snusar ni kokain?
lägger ni bajs på mackan som ove??
hoppar ni nakna i snön på sommaren?

svara i komentarerna TACK PÅ FÖRHAND SWEETIES <3 PUSS :* hhihihihi

LITE BILDER


sööta hahah va tvungen att göra westside. HAHAHHA kolla längst till höger märkte de nu :O


som vanligt har man nån egobild på emili i mobilen, denna va ju cute


liten del av hotellet på grancanaria, va as stort




hahahah


fick lite rand :D


det jag köpte


poolen, fejk sandstrand


vin märke på festis


fanns champange på frukostbuffen, soft, blä, bu


mitt och angelicas rum


söt kissekatt


stilig praktikant hahah


en sak

ASSSÅ HAMMARBY OCH AIK, MEST HAMMARBY KAN SUGA MIN SHORRE! DJURGÅRDENS IF (AKA DIF) E SÅÅ MYCKET BÄTTRE! DET VET ALLA TILLOME EN STINKANDE SAK MED EN VÄNNINA

//MVH //// JULI OCH FÅGELLINNEA KRAXKRAX <333

praktikanten nr 1

e helt död efter praktiken. saknar skolan lite vafan eller alla homies ialf! och praktik e skit jobbigt, min handledare är inte ens där så jag blev runt skickad 24-7 -.- jaja ska inte klaga, så hemkt är det inte, skulle vara roligt om man fick betalt mohaha.

gjorde flätor hos en gambian

zombie you like

kanske lägger in bilder från gran canaria sen om alla e snäälaah


aaaa

trött på att blogga. hörs när vi hörs.
praktik på ööööb med jennie. Jävligt kul.
pusshej

HEMA

no jag er hema jag eta ett snåp på flygplasset okk drak en kafe-latee okk en sur bannann okk et äppäle-skal.

nääämen nu e jag hemma, får lite panik av att de hänt massa saker jag har missat, eller? läste tidningen så nuu vet man liiite vad som hänt men ändå.. och jag har praktik imrn och har sjukanmält mej nu i 2dagar och har inte sagt till att jag kmr imrn men dom blir nog SÅÅÅ glada av att se mej, not hahahah. ucsh känner mej skit äcklig men hinner fan inte duscha nu, yeeeeeeesssssss "hej jag heter julia jag ska praktisera här jag har fettit hår och luktar uteliggare" HAHAHAHA tråkig jag e godnatt

bara 3 ynkaaa månader kvar

fyfan va ja e glad just nu 3 månader går jävligt snabbt o då jävlar ska det röjjas, har en känsla av att de här året kommer bli........ kaos :DDDDDD


raggarjonny

TJOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!! har precis etit o ska nog börja fixa mej snart tror jag, beror på om ja drar på ferrelerre me LiNeaa eller inte fattar ingenting just nu!!!!!!!!!!!!!!!!! igår skulle vi dragit till natta men hon banga ur den jävla gangoon.. va tycker vi om sånt?????fyyyyyyyfan!!!!!!!!!!! men har inge mer o skriva nu för ja e ganska äcklad av vissa personer ska dra o spy tror ja, alltid samma sak hela tiden hähähähähää men jaja man får väl vänja sig :(((( guuud va synd...

HEJDÅ

shooo

Igår eller inatt var jag hos rosen med nadya. vi satt uppe hela natten och snaacka massa skit och sånt. Kom hem vid 7 på morgonen. somna med desamma. Men halv 11 ringer dom angående en arbetsinterljuv, skriver upp allting och somnar om. En timme senare ringer ett annat företag och frågar om jag kan komma in kl 3 idag alltså. såå det var bara stiga upp. Har fan aldrig mått så dåligt som jag gjorde. Kändes verkligen som jag skulle spy. Fyfan... Kunde inte äta eller nått. MENMEN kom fram och dom spela in en video på mig och allt gick skita bra. Dom anställer egentligen inte folk under 18 men jag kommer förmodligen vara ett undantag wohoo. Fett nice :) Nästa vecka har jag två interljuver till på två olika företag. Hoppas det oxå går bra :) dåå har jag ju liksom lite valmöjlighet WOHOO. As glad faktiskt. Trodde jag skulle behöva vara utan jobb till sommaren :) men tydligen inte. Idag ska jag vara hemma och inte göra ett skit. Kanske går till mitt andra hem hehehe. aaaaAAAaaaAAAaaa men tråkigt inlägg :D
MEN BYEBYE
Bild från nattteeen, knarka cola och kaffe

:D:D:D:D

har inte orkat blogga nånting fett tråkigt tyyyyyyyyyyyyyyyyp. men jaaaaaa har väl inte hänt så speciellt mktttttt inatt sov ja borta så har typ sovit en kvart sammanlagt så jävla trött sen kom mamma o hämta sen drog vi till farsta idag igen o fixa saker. är inte speciellt taggad på att dra ut ikväll pga vädret o att ja somnar när som helst.. jaja men nu ska ja duscha o fixa mej sen dra o hämta några saker sen hem o sova o sen får vi se va som händer helt enkelt :D men de va allt för mej hihihihihihihihi hejdå.

godkväll

Ska på erbetsinterljuv på måndag, vilken seger.
ska duscha och fixa mig sen ut på lite äventyr i stora staden.
snygggaaa bettan in the house

viktig fakta

Jag heter Emilia Nadine Sjödin occch är född 15 feb 1994 heheh. Jag går handel i tyresö gymnasium, jag har precis sagt upp mig på mitt jobb så gör inte speciellt mkt efter skolan. Festar ibland på helgerna men har taggat ner rejält med alkohol. Jag ogillar homosexuella människor och jag OGILLAR starkt fötter. Jag har väldigt bra självförtroende och typ skäms väldigt sällan över mig själv, därav alla fina bilder :). Om jag skulle beskriva mig själv kortfattat skulle jag säga: Väldigt glad och positiv men med rejäla humörsvängningar. Får lätt damp, och stör mig väldigt lätt på människor. Stööör mig rejääält på folk som smörar och försöker bli älskade men som bara är allmänt jobbiga. Tycker folk är extremt jobbiga när de skriver hela sitt liv på Facebook, tycker att folk som är med i svenska dokusåpor (Bigbrother, ensam mamma, bonde söker fru, kungarna mm) är naiva och dumma i huvudet. Jag gillar matematik men ogillar engelska.. Jag dricker hellre vatten än mjölk. Jag förstår mig inte på folk som trygger ner andra för att må bra själv. Stööör mig på folk som tror att man måste se ut som en prinsessa i skolan... Typ klär upp sig och fixar sig överdrivet. Tycker att när man fyllt 15 så ska man mogna till sig och sluta bete sig som en fjortis. Ogiiiillar starktomogna människor, alltså typ över blonderade 92or med tooons smink och bara allmänt jobbiga. Jag tror inte på Gud men jag tror att alla människor har något fint i sig. Innan jag började i gymnasiet så ogillade jag muslimer, men har idag ändrat uppfattning om dom. Jag har förlorat många ''vänner'' med tiden, men har kvar dom bästa. Jag ser lätt ner på svaga människor... Tycker det är omännskligt att ogilla sig själv. Tycker folk är dumma i huvudet&störda om det skadar sig själva eller liksom bantar ner sig. Jag Tycker att tatuera sig är en skön smärta. Jag får ofta beröm av vuxna för att jag är en sån stark person. Jag har extremt svårt att komma överens med lärare och hamnar ofta i konflikter i skolan. Något jag älskar är min familj, mina vänner och min säng. Nååågot som jag verkligen kan göra hur länge/ofta som helst är att sova. Jag kan sova vart som helst... på bussar, skolan, gräsmatta, på fester, i badkaret, på golvet, på en klädhög, i bilar alltså nästan var som helst. Jag kan somna oavsett hur mycket ljud det finns omkring. Jag har tillochmed sovit i en gunga utomhus. Var lite trött så la mig dära. Har jävligt lätt att få kontakt med nya människor och lätt för att prata med okända människor. Jag tycker själv att jag är mogen för min ålder, att jag är bättre än många andra och att man behöver en sån som mig i sin vardag för att den ska bli spännande.
Jag använder inte ordet HATAR speciellt ofta, det är ett väldigt starkt ord... Man kan ogilla men det är svårt att hata. Jag kan ha använt det men i ironi.
Det var nog allt. Tack och hej.

VARE KUULT OCH LÄSA!?


heeej alla hundramiljoner människor

Ska fixa mig nu, min bussis går om 20 minuter skaaa till min söta mormor heheheheh...
pussiliiiipussis
hejdå

video

kolla vad fint jag äter!!!!

HEJHEJHEJHEJHEJHEJHEJ

allt trygger på nu.... sagt ''upp'' mig på jobbet. Har liksom varit van med alla dessa extra pengar. kommer fan bryta sönder en kvist snart... fyfan tråkigt life jag har nu. aja sökt massa nya jobb så får hoppas man får något med inte så jävla lätt när man är minderårig... BAJS PÅ allt. ska snart till ros med len o jen. men nu ska jajg äta fiskpinne
min brända fiskpinne:
kolla va fint jag tuggar:

RSS 2.0