love liiife

hejsan hejsan allihopa.
Verkligen dååålig uppdatering denna lång helg. Men som sagt har varit mkt festande så vi har väl inte haft tid med datan. Och nu är det så här, min data har inget virus skydd längre, haha. så kan inte sriva så ofta. men man har ju en snäll syrra så man tar hennes data iblaand. men snart är virus skyddet tillbaka igen. men jag kan ju berätta lite kortfattat om denna lååååååååånghelg!!!!!

Onsdag:
jag, jennie, rosen o johanna chilla galeeet. tog någon cider och bara chillkröka. blev helt enkelt en mjukstart.

Torsdag:
Jag jennie rosen o julia kröka lite hit och dit hos rosen. Vi var bjudna på någon fet fest men vi orka inte. vi drog sedan ut och träffa skojigt folk i handen. hade faktiskt kuuuul

Fredag:
jag, jennie o rosen satt o föra hos rosen. nadya, julia o shahed kom o hälsa på några minuter. Dom drog sedan på lokalfest och vi andra blev upphämtade av sandras pappa (alltså jag, jennie o rosen) sandra var självklart med. vi åkte till gudö o mötte wickey o kattis och drog på fest. trevligt folk där. körde ölspelet o satt o snacka. sen skulle vi vidare på fest i brandbergen . men sen blev det lite problemo, så då skulle vi på en annan fest vid brandbergen. men det börja spöregna så vi drog till rosen o hade kul. jag o jennie drog sedan till mig och slagga men jag hittat inte täcket.... så då blev vi ledsna

Lördag (idag):
vi vakna typ halv 12 och fixa oss lite snabbt sen åkte vi till handen o träffa amanda o mimmi och fika med dom. kuuul att träffa dom iggeeen. saknar rumporna !!! mimmi drog ganska snabbt och vi andra tre gick runt i affärer och kolla lite på kläder till avslutningen. jag o jennie åkte sen till henne och kaosa, skreeev lite hemliga lappar till hennes pääron! senare vid 5 drog vi til mig okäka lite sen kom casey, nadya, julia o rosen hit och vi drog till dalarö och chilla. eller casey drog på nattas fest. Vi andra chilla galet i dalarö med lite god dricka sen drog julia o rosen till julia, jennie o nadya på fest o jag till johanna och grilla och snacka galet. drog hem tidigt palla inte med massa party idag igen, så tar det lungt ikväll bara.

vill bara tillägga att mitt liiiiiv är underbart!!! fan vad jag älskar detta liv jag lever... helt galna vänner o underbara killar! säger bara fuck off till old times ;)

bilder från helgen får jennie lägga in, ha det braaaaaaaa brorsor !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0